Elektronik Logitech G Pro X Wireless Lightspeed 3100TL

Kendi sitelerinde 2 katı fiyat olupta Trendyol üzerinden bu kadar ucuza satılması bana da başta garip gelmişti fakat site ile ilgili bir sorun satıcılarla ilgili değil.
Sorunun satıcılar ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Ürünü Trendyol'a eklerken barkod ile eklese kablosuz olan ürünün barkodu 5099206089693, kablolu olanın barkodu 5099206085718. Bu barkodları kullanarak ekleseler sıkıntı çıkmazdı ama kablolu olan modelin barkodu ile Trendyol'da liste daha önce hiç açılmamış. Bu yüzden de ekleyememişler. Bu barkod numaralarını Trendyol, Hepsiburada ve Mediamarkt'da aratırsanız zaten direk ürünler karşınıza çıkar. Buradaki hatanın sebebi kablolu modelin barkod numarası ile Trendyol'da bu ürünün listesinin oluşturulmamış olması. Nedense de yeni liste oluşturmak yerine kablosuz model üzerinden satışa açmayı tercih etmişler.
 
Pro serisi olmasını istiyordum. Yoksa normalde zaten ihtiyacım yok. Sırf zevk için alacaktım ama o kulaklıklığın tipi hoşuma gitmiyor.
 
Güncelleme : Akakçe üzerinden en düşük fiyat ilanı kaldırılmış. Ürün kablolu olarak gönderiyorlar ama başlıkta Wireless yazıyor, trajikomik bir olay.

Eski karşılaştırma.
1681933688129.png


Yeni karşılaştırma.
1681933726501.png


Uyarıda bulunduğu için @Enes Ars hocama teşekkür ediyorum.
 
Bende HyperX Cloud 2 vardı ama kablosuz bir kulaklık arıyordum. Onun haricinde bende G PRO Superlight mouse ve 915 klavye var set oldu. Gelsin bir deneyelim bakalım.
Cloud 2 kadar degil maalesef. Kablosuz olması tek artısı. C2'deki rahatlık, uzun süreli kullanımda ağrı yapmaması ve ses izolasyonu yok.
 
2 gün önce sipariş verdim ürün kargoda. Gelsin sonuçları yazacağım Mediamarket tarafından gönderildi. Kutu ambalajından belli olur zaten.
 
Benim kargo bugün sabah geldi ben teslim almadım. Olduğu gibi geri gönderdim. Kablolu mu kablosuz mu açıp bakmaya tenezzül bile etmedim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı