Logitech G102 alınır mı?

Hocam teknoloji şans işi bende de G300s var 2.5 senedir sapasağlam kaç kez yere düşmesine rağmen.

Alın hocam boş verin milleti G300SYEDe öyle diyorlardı aldım inadına sıkıntı yok.

Yani hocam bende yaklaşık 1,5-2 yıldır internet kafede hiçbir sıkıntısını görmedim şahsen.

Şu değerlendirilebilir belki.

Hocam kendin anlamadıysan ben artık anlatmak istemiyorum sorunlarını falan. Umarım bir gün anlarsın iyi sosyaller.

Hocam hiçbir sıkıntı yok markayı kötülemeyin artık yetmez mi en F/P

Yani hocam bende yaklaşık 1, 5-2 yıldır internet kafede hiçbir sıkıntısını görmedim şahsen.

Hocam amaçları kötülemek siz alın sıkıntı olursa Logitech garantisi sonuçta iyi.

Şansın varsa çift tıklama vs. sorunu olmuyor. Benim de uzun yıllar kullanan arkadaşlarım var. Ama bende 1.5 yıl sonra yaptı. Seneden seneye değişirim diyorsan alınabilir bence, çünkü mouse fiyatları acayip uçuk. G102 bütçeden kurtarıyor. Gönül rahatlığıyla öneremem elbette.

Aynı mevzu bana da çok kötülediler. 6 aydır kullanıyorum 0 sıkıntı. Tavsiye ederim gayet alınır 350 ye almıştım bende sanırım.

İndirimli fiyatı 400 TL internet kafeden alışkınım kullanışını vs. seviyorum fakat fikirlerinizi almak istedim. Sizce alınır mı?
Şuan ki piyasası çok yükselmiş durumda eder mi bilmem kişiden kişiye göre değişecek bir şeydir ama 1 seneden beri kullanıyorum denildiği gibi problemi yok çift tıklama tutukluk vs. RGB olayı da yeterli. Daha iyi modelleri öneren olursa onu alın ama genel olarak mouse iyi ne çok büyük ne çok küçük çıtırında. Büyük elli adamın elinde kayboluyor mouse orası ayrı konu.

Yani hocam bende yaklaşık 1, 5-2 yıldır internet kafede hiçbir sıkıntısını görmedim şahsen.

Hocam ben daha uğraşmayacağım bunlarla bence alın sıkıntı olmaz iyi geceler.

Aynı mevzu bana da çok kötülediler. 6 aydır kullanıyorum 0 sıkıntı. Tavsiye ederim gayet alınır 350'ye almıştım bende sanırım.

Destek çıktınız sağ olun hocam iftira atmayın. Artık yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı