K kudeuun Hectopat Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #1 Elimde Logitech G102 modeli var. Farenin sürücüsüne girdiğimde bana sese duyarlı ışık çıkarabileciğini söylüyor. Başlatıyorum sesle alakası olmadan da ışık çıkarıyor. Bunun ayarını bilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2018
Elimde Logitech G102 modeli var. Farenin sürücüsüne girdiğimde bana sese duyarlı ışık çıkarabileciğini söylüyor. Başlatıyorum sesle alakası olmadan da ışık çıkarıyor. Bunun ayarını bilen varsa yardım edebilir mi?
Çözüm NookumPie 15 Nisan 2018 Öncelikle Logitech programına girip şu şekilde güncelleştirmeyi denetleyin. Yeni güncelleştirmeyi yaptıktan sonra programa girin. Audio Visualizer bölümüne gelin ve uygulamayı başlat deyin. Sağ taraftan da ayar yapabilirsiniz.
Öncelikle Logitech programına girip şu şekilde güncelleştirmeyi denetleyin. Yeni güncelleştirmeyi yaptıktan sonra programa girin. Audio Visualizer bölümüne gelin ve uygulamayı başlat deyin. Sağ taraftan da ayar yapabilirsiniz.
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 15 Nisan 2018 #2 Aynı fareyi ben de kullanıyorum. Böyle bir özelliği olduğunu yeni öğrendim. Artı 0 Eksi
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 15 Nisan 2018 #3 Öncelikle Logitech programına girip şu şekilde güncelleştirmeyi denetleyin. Yeni güncelleştirmeyi yaptıktan sonra programa girin. Audio Visualizer bölümüne gelin ve uygulamayı başlat deyin. Sağ taraftan da ayar yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Öncelikle Logitech programına girip şu şekilde güncelleştirmeyi denetleyin. Yeni güncelleştirmeyi yaptıktan sonra programa girin. Audio Visualizer bölümüne gelin ve uygulamayı başlat deyin. Sağ taraftan da ayar yapabilirsiniz.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 16 Nisan 2018 #4 1 seneden fazladır Logitech fare kullanıyorum bu özelliği daha şimdi öğrendim. Artı 0 Eksi
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 16 Nisan 2018 #5 Onur Altuğ Sever dedi: 1 seneden fazladır Logitech fare kullanıyorum bu özelliği daha şimdi öğrendim. Genişletmek için tıkla... Bu özellik yeni güncelleştirme ile geldi sanırım, ben de bugün keşfettim. Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: 1 seneden fazladır Logitech fare kullanıyorum bu özelliği daha şimdi öğrendim. Genişletmek için tıkla... Bu özellik yeni güncelleştirme ile geldi sanırım, ben de bugün keşfettim.
KS KS K kudeuun Hectopat Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #6 NookumPie dedi: Öncelikle Logitech programına girip şu şekilde güncelleştirmeyi denetleyin. Eki Görüntüle 292087 Yeni güncelleştirmeyi yaptıktan sonra programa girin. Audio Visualizer bölümüne gelin ve uygulamayı başlat deyin. Sağ taraftan da ayar yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 292088 Genişletmek için tıkla... Sadece mavi ışık yanıyor, bir de ayarını bir türlü tutturamadım kafasına göre yanıyor. Artı 0 Eksi
NookumPie dedi: Öncelikle Logitech programına girip şu şekilde güncelleştirmeyi denetleyin. Eki Görüntüle 292087 Yeni güncelleştirmeyi yaptıktan sonra programa girin. Audio Visualizer bölümüne gelin ve uygulamayı başlat deyin. Sağ taraftan da ayar yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 292088 Genişletmek için tıkla... Sadece mavi ışık yanıyor, bir de ayarını bir türlü tutturamadım kafasına göre yanıyor.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 16 Nisan 2018 #7 kudeuun dedi: Sadece mavi ışık yanıyor, bir de ayarını bir türlü tutturamadım kafasına göre yanıyor. Genişletmek için tıkla... Kafasına göre yanar zaten şarkının ritmine göre. Sağ taraftaki ayarları böyle yapın; Artı 0 Eksi
kudeuun dedi: Sadece mavi ışık yanıyor, bir de ayarını bir türlü tutturamadım kafasına göre yanıyor. Genişletmek için tıkla... Kafasına göre yanar zaten şarkının ritmine göre. Sağ taraftaki ayarları böyle yapın;
KS KS K kudeuun Hectopat Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2018 #8 NookumPie dedi: Kafasına göre yanar zaten şarkının ritmine göre. Sağ taraftaki ayarları böyle yapın; Eki Görüntüle 292375 Genişletmek için tıkla... Eyvallah oldu. Artı 0 Eksi
NookumPie dedi: Kafasına göre yanar zaten şarkının ritmine göre. Sağ taraftaki ayarları böyle yapın; Eki Görüntüle 292375 Genişletmek için tıkla... Eyvallah oldu.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 18 Nisan 2018 #9 Çoktandır 3. parti yazılımlarla yapılabiliyordu. Artı 0 Eksi
Fury52 Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 789 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Ordu/Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2018 #10 Ben bulamadım bu ayarı nerede? Artı 0 Eksi