Logitech G103 Rust'ta rastgele tuşlara basıyor

Steelflare

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bu sorunu yaklaşık 1 aydır sadece Rust'ta yaşıyorum. Shift+Tab, Alt+Tab, C, R gibi bir sürü tuşa random olarak basıyor ve oyunu oynanmaz hale getiriyor. Logitech G103 kullanıcısıyım, Scroll Lock, NumLock, ve GameLock ışıkları deli gibi yanıp sönüyor. Dediğim gibi bu olay sadece Rust adlı oyunda yaşanıyor. Lütfen yardım edin.

Büyük ihtimal yazılımsal bir sorun. Önce tüm sürücülerinizi güncelleyin, BIOS güncelleyin yine de çözülmezse biraz klişe olacak ama temiz bir Windows kurulumu yapmayı deneyin.
Ekran kartını ve windowsu güncelledim. Oyunu tamamen silip yükledim. Yine de düzelmedi. Klavyede bir sorun olmadığına eminim. Mecbur format mı atmam gerek?

Ekran kartını ve windowsu güncelledim. Oyunu tamamen silip yükledim. Yine de düzelmedi. Klavyede bir sorun olmadığına eminim. Mecbur format mı atmam gerek?
İnanın ilk defa gördüğüm bir sorun, spesifik bir şey diyemem. Deneme yanılma ile çözülecek vaktiniz varsa sadece Windows'un kurulu olduğu diske temiz bir 20H2 kurun derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı