Logitech G203 LS inceleme


Bu ilk incelemem eksikler olabilir, mazur görün.

Sensör ve oyun performansı

Sensörü gayet iyi, sensör olarak ne kullandıkları hakkında bir bilgi bulamadım. Oyunlarda üzmüyor ani haraketleri algılayabiliyor, herhangi bir takılma olmuyor. 1ms tepkime süresine sahip bu gayet iyi bir değer.

Malzeme kalitesi

Malzemesinin sert plastik olduğunu düşünüyorum. Çok hafif bir mouse. 6-7 aydır kullanmaktayım henüz bir şey olmadı soyulma vb. zaten soyulacak gibi bir yapıda değil.
20210115_144020.jpg

Altında şu şekilde 4 adet plastik bulunuyor ve bunlar gayet dayanıklı.

Yaklaşık 2 metre gibi bir kablo uzunluğu var ama kablosu kalitesiz geldi bana sanki parmağımla azıcık bastırsam hemen ezilecek gibi. Örgü bir yapıda değil ve kalitesiz.
20210115_144924.jpg


Orta tuşu kademe kademe ilerliyor. Kaydırıyorum duruyor sonra yeniden kaydırıyorum çok hızlı kaydırdığımda bu hissedilmiyor zaten abartılacak derecede değil.

IPS, DPI değerleri

1607471697053.png


DPI değeri G Hub üzerinden 200-8000 arası ayarlanabiliyor.

RGB ve yazılımı

En sevdiğim kısıma geldik. RGB'leri parlak ve G Hub yazılımı çok detaylı.
1.png

Bu şekilde seçenekleri var kendi istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz. Renklerin değişim hızını ve parlaklığını değiştirebiliyorsunuz ben genellikle 8000ms ve %100 parlaklıkta kullanıyorum.
2.png

Şuradan sanırsam oyunlara göre RGB ayarlarını değiştirebiliyorsunuz ama bu konuda bir bilgim yok.
 
Güzel bir mouse ama ben önceden DeathAdder Elite kullanıyordum onu satmaya karar verdim bunu aldım Razer'daki Skatez'ler daha büyük olduğu için daha güzel kayıyordu bundakiler biraz daha küçük o yönden biraz alışmam zor oluyor onun dışında fiyatına göre güzel bir mouse.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı