Logitech G213 alınır mı?

kranosspare

Kilopat
Merhaba arkadaşlar bu klavyeyi almayı planlıyorum, kullanan arkadaşların yorumlarını beklerim. Tavsiye eder misiniz? Sonuçta Logitech çok kaliteli bir marka ama almadan sorayım dedim. Niye bu klavyeyi seçtim çünkü yazılımı çok güzel. Başka yazılımı güzel klavye varsa önerebilirsiniz. Mekanik klavye önermezseniz sevinirim. Pek sevmiyorum sessiz bir klavye istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bu klavyeyi almayı planlıyorum, kullanan arkadaşların yorumlarını beklerim. Tavsiye eder misiniz? Sonuçta Logitech çok kaliteli bir marka ama almadan sorayım dedim. Niye bu klavyeyi seçtim çünkü yazılımı çok güzel. Başka yazılımı güzel klavye varsa önerebilirsiniz. Mekanik klavye önermezseniz sevinirim. Pek sevmiyorum sessiz bir klavye istiyorum.
Mekanik değil güzel bir klavye istiyorsanız alabilirsiniz sorunsuz bir klavye.

Mekanik değil güzel bir klavye istiyorsanız alabilirsiniz sorunsuz bir klavye.

Ciddi misiniz :D? Hayır alınmaz 6 ayda çöp olur kullandım ve deneyimledim. Konu bile açtım konuya bakarsanız görürsünüz.

Logitech'in bu ürününe kanmayın ben de alınca şaşırdım. 6 aya çöp oldu tavsiyem HyperX alloy Core RGB.

Son düzenleme:
Ciddi misiniz :D? Hayır alınmaz 6 ayda çöp olur kullandım ve deneyimledim. Konu bile açtım konuya bakarsanız görürsünüz.

Logitech'in bu ürününe kanmayın ben de alınca şaşırdım. 6 aya çöp oldu tavsiyem HyperX alloy Core RGB.

Bu kronik sorunlu olaylarını geçiyorum çünkü detaylı bir araştırma yaptım daha önceden zaten. Dediğiniz modele baktım yazılımı yok o yüzden vazgeçtim. Yoksa onu alıyordum.

Berbat bir klavye sakın alma. Tuşlarda sertleşme var bazı tuşlara basamıyorum bile 2-3 kere basmam gerekiyor. Bazı tuşlar sıkışıyor gibi takır tukur ses yapıyor inanılmaz sinir bozucu kesinlikle uzak dur derim.

Peki yerine önerebileceğiniz bir model var mıdır?
Ben Aoc Gk500 sipariş ettim 529 TL'ye Red switch mekanik. Redragonda felanda güzel klavyeler var para durumuna göre onlarada bakabilirsin. ama g213'ten uzak dur şuan yazarken bile takılıyor. Arkadaşıma da zamanında aldırmıştım 2 yıl oldu ama onda sorun yok şuanlık ama ileride kesin çıkar. Şanslıysan bir kaç sene idare eder.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı