Logitech G213 alınır mı?

• Konuyu başlatan Esmyt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.551

Esmyt

Hectopat
Daha fazla  
Elimde iki seçenek var.
Veya.
Sizin elinizde bu iki seçenek olsaydı hangisini alırdınız? Ben çok kararsızım ve bu ikisi arasındayım başka klavye düşünmüyorum. Aslında daha uygun fiyatlı ve red switch olduğu için aşağıdaki link de biraz beni kendine çekiyor lakin üstteki de mekanik hissiyatlı bir klavye. Sizin tercihiniz nedir?

Hocam selamlar. Başka bir klavye düşünmüyorum demisşin ama sana mantıklı bir seçenek sunacağım. Üstteki klavye en yakınım, kuzenimde var. Sert hissettiren membran klavye. Sesleri aşırı tak tak, tok çıkıyor. Altta bıraktığım link, bir forum linki. Şahsi kullandığım klavyeyi tanıttım ve tavsiye ettim. Mekanik hissiyatli klavye değil o üstteki. Membran klavye.

Hocam selamlar. Başka bir klavye düşünmüyorum demisşin ama sana mantıklı bir seçenek sunacağım. Üstteki klavye en yakınım, kuzenimde var. Sert hissettiren membran klavye. Sesleri aşırı tak tak, tok çıkıyor. Altta bıraktığım link, bir forum linki. Şahsi kullandığım klavyeyi tanıttım ve tavsiye ettim. Mekanik hissiyatli klavye değil o üstteki. Membran klavye.

Senin kullandığın klavye de membran ancak ben caydım. Mekanik red switch alacağım. Yeteri kadar blue kullandım ve artık başım ağrıyor. Önerdiğin 1300-1500-1700 TL mekanik klavye varsa güzel olur.

Senin kullandığın klavye de membran ancak ben caydım. Mekanik red switch alacağım. Yeteri kadar blue kullandım ve artık başım ağrıyor. Önerdiğin 1300-1500-1700 TL mekanik klavye varsa güzel olur.
O da farklı bir görüş açısı. Mekanik kalvyelerin switchleri değişse bile bana sesli geliyor. O yüzden tavsiye ettim.

@Esmyt Cherry MX o kadar da kaliteli değildir ancak MX switch olsun derseniz:

Bildiğiniz daha uyguna klavyeler var mı ve yukarıda belirttiğim Rampage nasıl sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı