Logitech G213 alınır mı?

Bütçe
1000 Tl civarı

ErenEr07

Picopat
Daha fazla  
Aslında ben Havit Gamenote KB884L modelini alacaktım, fakat arkadaşım kendisindeki G213 model klavyeyi satabileceğini söyledi, gerçekten uygun bir fiyata. Fakat tuş tipinden dolayı ve internette duyduğum sıkıntılardan dolayı biraz şüpheliyim. Sizce alınır mı? (650 TL) Eğer 1000 TL civarı önerebilecekseniz süper olur. Tek istediğim şey, bu fiyata switch olur mu bilemem ama sessiz olması ve %75 olması (olmasa da olur).

Bir yakınımda model mevcut. Kuşkusuz G213 olan modeli alabilirsiniz. Senelerdir kullanıyor. Ben de beğeniyorum. Yakında bütçem olduğunda gözüm kapalı alabilirim.

Öncelikle tuş tipinden kastın nedir bilmiyorum ama bu klavyenin tuşları yüksek. İnternette ne duydun bilmiyorum ama ben 5 yıldır kullanıyorum pandemide aldım taş gibi taş. Hala sıfır gibi tuş kalitesi vs çok çok iyi. Ben bir yandan da YT kanalım için yazı yazıyorum onun için almıştım bu zamana kadar aldığım en iyi karar yazma hissi tokluğu falan çok hoş. Arkadaşlarım bir sürü mekanik klavye aldı benim üstüme en az ikişer kez klavye değiştirdi. Sözün özü internete takılma klavye tank gibi götürür seni kalitesi de üst düzeyde.

Kendim aktif olarak 1 yıldır G213 kullanıyorum ve aldiğıma pişmanım. Logitech güvenilir bir marka olarak düşündüğüm için hiç araştırmadan aldım ama memnun kalmadım.
Bu fiyata daha iyi mekanik bulmak mümkün, sesi kötü, tuşları yerinden çıkmıyor, çıka bilen bilek desteği yok vb.
piyasadaki aynı bütçedeki mekanik klavyeleri değerlendirmenizi öneririm.

Alınmaz kronik sorunlu klavye bir müddet sonra tuş basmama sorunu olabiliyor. Bununla ilgili tonla konu bulabilirsiniz internette. Kendim de yaşadım S tuşu temassızlığı başladı.

Aslında ben Havit Gamenote KB884L modelini alacaktım, fakat arkadaşım kendisindeki G213 model klavyeyi satabileceğini söyledi, gerçekten uygun bir fiyata. Fakat tuş tipinden dolayı ve internette duyduğum sıkıntılardan dolayı biraz şüpheliyim. Sizce alınır mı? (650 TL) Eğer 1000 TL civarı önerebilecekseniz süper olur. Tek istediğim şey, bu fiyata switch olur mu bilemem ama sessiz olması ve %75 olması (olmasa da olur).
5 Yıl kullandım bir sıkıntısını görmedim, şuan yatağın altında emekliliğini yaşıyor.

7 yıldır kullanıyorum. Sadece yükselteç ayaklarından biri kırıldı, o da Elden Ring oynarken klavyeye yumruk attığım için. Switch takıntınız yoksa alınabilecek en güzel klavyelerden biri bana göre.

Tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı