Logitech G213 alınır mı?

GhostRileyy

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, bu klavyeyi almaya karar verdim. Bu klavyeyi kullanan ya da önceden kullanmış arkadaşların bu klavye ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Çünkü kendim araştırdığımda bazı konularda alınmaması gerektiğini söylüyorlar. Gerçekten çok ciddi sorunları var mı ?

Merhabalar arkadaşlar, bu klavyeyi almaya karar verdim. Bu klavyeyi kullanan ya da önceden kullanmış arkadaşların bu klavye ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Çünkü kendim araştırdığımda bazı konularda alınmaması gerektiğini söylüyorlar. Gerçekten çok ciddi sorunları var mı ?
Asla alınmaz.

Ben kullanıyorum gayette rahat kullanışlı ama ilk bilgisayarı aldığımda almıştım İtopya'dan. Bana da hem bu klavyeyi hem de bir tane Logitech mouse vermişlerdi indirimdeymiş o zamanlar ben memnunum ama daha iyi klavyelerde vardır alacağın fiyata

2018 yıllarında almıştım, tuş üzerindeki kauçuğun aşınması haricinde hiçbir sorun yaşamadım. Dayanıklı bir model ama yeni seri için bir şey diyemeyeceğim.

Merhaba arkadaşlar, bu klavyeyi almaya karar verdim. Bu klavyeyi kullanan ya da önceden kullanmış arkadaşların bu klavye ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Çünkü kendim araştırdığımda bazı konularda alınmaması gerektiğini söylüyorlar. Gerçekten çok ciddi sorunları var mı?

Bu fiyatlara membran alma.
Marka takıntın varsa https://www.hepsiburada.com/msi-gg-...omp_purchase_listing-hb&wt_pc=akakce&v=1.60.5

Daha uyguna kaliteli mekanikler de var.

Merhaba arkadaşlar, bu klavyeyi almaya karar verdim. Bu klavyeyi kullanan ya da önceden kullanmış arkadaşların bu klavye ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Çünkü kendim araştırdığımda bazı konularda alınmaması gerektiğini söylüyorlar. Gerçekten çok ciddi sorunları var mı?

Aktif kullanıyorum bir problemi yok ama tekrar klavye alacak olsaydım kesinlikle G213 almazdım.

Bence ikinci ellere yönelin. Ben kullandım ve memnundum. Bu para o klavyeye verilmez. Ben sahibinden koydum. Sizde sahibinden sitesine yönelin bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı