Logitech G213 alternatifi klavye tavsiyesi

• Konuyu başlatan narcobs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 104

narcobs

Kilopat
Çok araştırmadan indirimlerden Logitech G213 klavye aldım ve dün çalıştırdım. Hissiyat ve ses olarak çok memnun kaldım fakat bazı tuşlar basmıyor. Şimdi araştırınca bu klavyenin epey kronik problemlerinin olduğunu öğrendim.

Bu klavyeye alternatif önerilerinize ihtiyacım var.

Çok araştırmadan indirimlerden Logitech G213 klavye aldım ve dün çalıştırdım. Hissiyat ve ses olarak çok memnun kaldım fakat bazı tuşlar basmıyor. Şimdi araştırınca bu klavyenin epey kronik problemlerinin olduğunu öğrendim.

Bütçe?

Gönderdiğinizi inceleyeceğim, teşekkürler.

Num lock tuşları da olan eski tip klavyeler daha çok hoşuma gidiyor aslında. G213 ü de o yüzden beğenip tercih etmiştim
G213 rezalet bir klavye. Bendede var. Zamanında 200-300 liraya almıştım sanırsam. Rezalet kronikli bir klavye.

Aynı klavyeyi geçen hafta da ben aldım. 8 yıldır rampe klavye kullandığımdan tuşlara parmaklarım hala alışamadı ama tuş algılamama sorunu yaşamadım. Umarım sorunsuz kullanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı