NooPlayer
Megapat
Daha fazla
Selamlar. Daha önce Teknosa'da G213 deneme fırsatı buldum ve o tuş hissiyatına, sessizliğine, yumuşak oluşuna ve görünümüne hayran kaldım.
Bir hafta önce ASUS TUF Gaming K5'e rastladım. Mech-Brane (galiba mekanik hisli demek) Switch'e sahip bir klavye. Özellikleri insana iyi geliyor. Daha hic denemediği için tuş hissiyatı hakkında hiçbir fikrim yok. Bu yüzden bu konuyu açtım. Bu kriterlere göre yarı-mekanik ya da mekanik hisli bir klavye arıyorum:
Bir hafta önce ASUS TUF Gaming K5'e rastladım. Mech-Brane (galiba mekanik hisli demek) Switch'e sahip bir klavye. Özellikleri insana iyi geliyor. Daha hic denemediği için tuş hissiyatı hakkında hiçbir fikrim yok. Bu yüzden bu konuyu açtım. Bu kriterlere göre yarı-mekanik ya da mekanik hisli bir klavye arıyorum:
- Işıklandırma çok önemli değil. Önemli değil dediğim, RGB olmasa da olur. Yoksa akşamları da iş yapacağım.
- Tuşlar sessiz, parmak ağrıtmayan bir model olmalı. Uzun saatler boyunca kullanacağım.
- Dayanıklı olsun. Çünkü bulunduğum ortam ıslak kazalara müsait (burada bu yuzden K5 olur mu diye düşündüm).
- Ergonomi cok önemli! 4 senedir G103 kullaniyorum ve bilek destegi gerçekten laf üstünde. Masaüstü daha rahattı böyle diyeyim.
- Fiyat 300 TL barajını aşmazsa çok memnun olurum.
- Yazılım desteği olursa iyi olur. Makrolara ihtiyacım olacak.