Logitech G213 vs. HyperX Alloy Core RGB

Cynosa V2 en mantıklı seçenek bence. Bütçe artarsa Ornata Chroma ya da Asus TUF K3 olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cynosa V2 en mantıklı seçenek bence. Bütçe artarsa Ornata Chroma ya da Asus TUF K3 olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen V2 olana bakabilirim. İncehesap bir sürpriz yaparsa ordan da bakabilirim akşama. Her an kızıp K70 alırım diye korkuyorum:)

Aynen V2 olana bakabilirim. İncehesap bir sürpriz yaparsa ordan da bakabilirim akşama. Her an kızıp K70 alırım diye korkuyorum:)

Şöyle bir şey yakışır aslında ama çok para... :D

Cynosa V2'yi görmemiştim, o da alınabilir bence G213 yerine.

Hocam sizin bütçe sorununuzun olmaması gerek ha?😄 Yapıştırın bir K70 MK.2

Bir ekipmana o kadar vermek bence akıl karı değil. Para kolay kazanılmıyor, ki insan bu klavyelerin 1 2 sene önceki fiyatını bilince daha da almak istemiyor.

Bunun V2 olanı niye daha ucuz? Akakçe’de öyle yani?

Sağ elim “satın al”a tıkladı tıklayacak ama sol elim “oğlum bi’ dur la” diyor her seferinde:)
Razer'ın kendi sitesinde iki ürünün de fiyatı aynı. V2'nin neden daha ucuz olduğunu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı