Logitech G213 vs. HyperX Alloy Core RGB

Bir ekipmana o kadar vermek bence akıl karı değil. Para kolay kazanılmıyor, ki insan bu klavyelerin 1 2 sene önceki fiyatını bilince daha da almak istemiyor.
Ya cidden içim el vermiyor şu paraları buna vermeye:) Yani efsane klavye ama o paralar mantıklı gelmiyor cidden:)
Hocalarım size göre öyle tabii. Siz çok fazla kullanmayacağınız için mantıklı gelmez, ama alan var ki üretiyorlar. Tabii ki para kolay kazanılmıyor ama insan güzel bir ürünü olsun da istiyor. Belki daha genç olduğum için kanım da kaynıyor olabilir.🙃

@painkiller deneyimim yok, fakat memnun olan çok. Aydınlatması iyi olsun dersen Cynosa V2'ye de bakabilirsin. Yedekteki G213'ü 292₺'ye aldım n11 Kasım indirimlerinde. K55'ten biraz farklı hissiyatı, tuşlar arası mesafe az. İstersen n11'e bir bak, sürpriz kupon yüklemişler hesaplara.

Hocalarım size göre öyle tabii. Siz çok fazla kullanmayacağınız için mantıklı gelmez, ama alan var ki üretiyorlar. Tabii ki para kolay kazanılmıyor ama insan güzel bir ürünü olsun da istiyor. Belki daha genç olduğum için kanım da kaynıyor olabilir.🙃
Kesinlikle alana niye aldın demem hatta hayranımdır klavyeye:) Ama işte hani içine sinmiyor diyorlar ya o parayı vermek öyle bir şey:) Ama inşallah en kısa zamanda senin olması dileğiyle diyeyim:) LoL oynamamak şartıyla ama:)

Bu klavyelere de bakabilirsiniz.

O anlamda değil ya. Yoksa günün büyük bir kısmında bilgisayar başında olduğum için klavye kullanıyorum. Ancak pahalı geliyor bana. Yoksa K70 çok güzel bir klavyedir, alana neden aldın demem aksine sevinirim. :) Ama bana göre değil artık.

O anlamda değil ya. Yoksa günün büyük bir kısmında bilgisayar başında olduğum için klavye kullanıyorum. Ancak pahalı geliyor bana. Yoksa K70 çok güzel bir klavyedir, alana neden aldın demem aksine sevinirim. :) Ama bana göre değil artık.
Söz konusu K70 ve K95 olunca insanın o parayı veresi geliyor gerçekten. Birçok farklı klavye denedim ama K70 ve K95'in verdiği premium hissiyatı başka hiçbir klavyeden alamadım. Alma imkanım olsa almam ama, aşırı büyük ve çok yer kaplıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı