Logitech G27 ikinci el alınır mı?

Luhgram

Femtopat
Katılım
22 Haziran 2022
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Logitech G27 almayi düşünüyorum, ikinci el alacağım. Satan kişinin satma sebebi acıl islemci alacakmış. 4000 TL'ye stand da bulunmakta faturası bulunmuyor alacağım kişi de 2. sahibi yani ondan önce de başkası kullanmış. Adamdan video atmasını istedim birkaç tane video attı eve gidince daha detaylı video atarım dedi. Ben de aynı şehirde olduğumu gelip bizzat kendim elden ödeyerek alabilir miyim diye sordum yarın öğlenden sonra gelip alabilirsin dedi. Daha videoyu atmadan sanki biraz acele ediyor gibi. Sizce ne yapmalıyım? Güvenlik görevlisiymiş kendisi öyle söyledi.
 
Driver da gözükmeyen bir sorun çıkma olasılığı var mı?Yoksa bir sorun varsa driver da direk tespit edermiyim
Zaten driver daki özellikler temel özellikler(feedback,900 derece,Titreşim motoru vb.)onun dışında ets 2 deneme şansın olursa çok iyi olur çünkü tepkileri doğru veriyormu anlarsın.Yani driver dışında bi direksiyonu sağa sola çevir sağa sola çevirirken titrerse yada takırtı varsa alma kronik sıkıntısı onun.Zaten shifter ve pedal setini test et anlaşılır
 
Hocam yanlış anlamayın devir kötü kollayınız arkanızı. O nedenle hiçbir şeye tam güvenemiyoruz. Dikkatli olunuz. Buluşup iyice inceleyin öyle alın derim.
 
Hocam yanlış anlamayın devir kötü kollayınız arkanızı. O nedenle hiçbir şeye tam güvenemiyoruz. Dikkatli olunuz. Buluşup iyice inceleyin öyle alın derim.
Başkan bir tane g29 buldum aynı fiyat onla da aynı şehirdeyiz garanti belgesi var kutusu faturası poşeti kullanım kılavuzu herseyi duruyo az kullanmış arkadaş daha iletişime geçemedim
g27 nin faturasi bile yok bir arızası olsa ne yapicam bu sebebten g29 daha mı iyi olur sizce
 
O kişiyle de görüşün bir bakın ürünlere kimse bir yere kaçmıyor sonuçta kapış kapış giden bir şey de değil. Az buz para da değil inceleyip öyle alın derim.
Eğer bir kişi fazla baskılayıp aceleci ettirmeye çalışıyor ise daha çok şüphelenirim.
 

Geri
Yukarı