Logitech G27 Yarış direksiyonu incelemesi

Çok teşekkür ediyorum abicim inceleme için. Artık ben bu direksiyon setini almayıp da ne yaparım bilmiyorum İyice kesinleştirdim yani.
Hele o direksiyonu tutmakta zorlanma olayı çok iyi. Bu denli sarstığını bilmiyordum.

Yani arabayı satıp şu direksiyon setini alasım geldi

Beğenmedim sorun mu var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim Gökhan elimden geldiğince inceleme yapmaya çalıştım Oyunlar ne kadar simülasyona yakın olursa o kadar gerçekçi tepkimeler veriyor. İnan bana F1 oynarken gerçekçiliği %100 yapıp (60-70 tur, gerçekçi bayraklar, fauller, pit stop vs.) resmen direksiyona yapışıyorum inanılmaz zor 350-400 km'de giden arabayı kavraması ve kullanması Birde üstüne üstlük diğer arabalara dokunmayacaksın bile gerisini sen hesap et

Hocam incelemen güzel olmuş videoları izliyorum şuan. Sana iki sorum olacak ;

1. Aldığı parayı gerçekten hak ediyor mu ?
2. G27 ile en keyif aldığın oyun hangisidir ?

Peki bu vites kutusunu ETS2'de nasıl kullanabiliriz? Kafama takıldı.

Müdür ETS 2'de daha gerçekçi olmasını ve bu vites kutusunu kullanmak istiyorsan kontroller bölümünden vitesi H-Vites olarak seçip; 1-3-5-7-9-11 veya 2-4-6-8-10-12 olarak sıralı biçimde vites kutusunu kullanabiliyorsun.

- - - Güncellendi - - -

Hocam incelemen güzel olmuş videoları izliyorum şuan. Sana iki sorum olacak ;

1. Aldığı parayı gerçekten hak ediyor mu ?
2. G27 ile en keyif aldığın oyun hangisidir ?

1. Kesinlikle parasını hak ediyor (biraz daha uygun olsaydı tabii ki daha iyi olabilirdi).
2. NFS Shift 2, Formula 1 ve Dirt 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…