Logitech G29 Direksiyon Seti İncelemesi - G29 vs G27

Manuel vites olmadan tır sürmek biraz anlamsız kalıyor TM'nin vites kutusu da çok pahalı oluyor, bir o kadar da hoş tabi Kısacası bütçeni çok fazla zorlar, ikinci el faturalı bir G29 bak derim, vites dahil 1000TL gibi bir fiyat uygundur.

G29 da ihtiyacını karşılar fazla fazla. TT önersem gereksiz masrafa sokacağım seni

@BilgisayarKurdu hocam çok güzel demiş. Gidip sıfır TT de alma G29'da. Ben heves edip aldım toplasan 3 kere kullandım. Bütün gün Dirt Rally ve ETS2 oynadım. Gerçekten keyif verici ama sıkıyor bir yerden sonra. Eğer gerçekten merakın varsa sıkılmam oynarım diyorsan güzel bir masaya sabitle ve söküp takma için uğraşma. Bu durum daha çok can sıkıyor. Sahibinden.com'a ikinci el çok az kullanılmış faturalı G29'lar düşüyor. Bir bak derim. Vites dahil 1100-1200 TL arası oldukça fazla var. Temiz kullanılmış yeni bir ürün bulursan bunlara yönel. Daha fazla da verme zaten. Bu tarz şeyleri sıfır almak gerçekten de mantıksız geliyor şimdi. Tabii ki bir Thrustmaster t500 ve Thrustmaster TH8A Shifter çok iyi giderdi ama para konuşur. Bütçesi olan alsın

Hocam cok tesekkur ederim. Parami birlestirip sahibinden almaya calisacagim. G29 ve G920 arasindaki farki biliyor musunuz?

Hocam cok tesekkur ederim. Parami birlestirip sahibinden almaya calisacagim. G29 ve G920 arasindaki farki biliyor musunuz?
Temelde ikisi de aynı ürün. Tek farkı G29'ın logoları PlayStation şablonunda basılı, G920'nin ise Xbox şablonunda basılı. Yani değişen tek şey düğmelerdeki baskılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…