Logitech G29 vs G920 vs G923

Arda6667

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda bende Xbox ve PC var, PlayStation yok ama ileride almayı düşünüyorum. Direksiyon setini özellikle PC'de kullanacağım, bu yüzden Logitech G29, G920 ve G923 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? 2. el alacağım ve 12.000 TL'ye üçü de aynı fiyat. Garanti süreleri hemen hemen aynı, sadece G29'da ek 1 yıl garanti ve shifter var. Sizce G920 alıp 1 yıl az garanti ve Shifter'sız mı, yoksa G29 3 yıl garantili ve Shifter'lı mı almalıyım? G923'te ise 160 gün garantili olanlar var ve hepsi aynı fiyat. Sizce hangisini almalıyım? Benim içimden geçen G29, ek 1 yıl garantili ve Shifter'lı olanı.

En güzel incelemeyi bu adam yapmış bir bak bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hazır almışken shifter ile al. G29 ve G923 arasında da ciddi bir fark yok. Çok benzer ve yakın performanstalar.

Hocam shifter olan maalesef fiyatta inmedi ama şu an sifir sayilir 1 2 kere kullanilmamis G29 var Teknosa garantili 2024 alinmis 11840 TL bir de Max 20 kere kullanilmis diyen G923 var oda son 160 gun garantisi kalmis oda ayni fiyat sizce hangisini almalıyım artik bu ikisi arasında kaldım.

Hocam shifter olan maalesef fiyatta inmedi ama şu an sifir sayilir 1 2 kere kullanilmamis G29 var Teknosa garantili 2024 alinmis 11840 TL bir de Max 20 kere kullanilmis diyen G923 var oda son 160 gun garantisi kalmis oda ayni fiyat sizce hangisini almalıyım artik bu ikisi arasında kaldım.
G29 al eğer G923'de shifter yoksa.

O zaman G29 al yanına shifter al bir de.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

O zaman G29 al yanına shifter al bir de.

Hocam ürünü aldım 2. el aldım 11.881 TL'ye 18 ay garantilisini aldim lakin hocam bu shiftersiz olaniydi bir tane daha bulmuştum oda G29 o shifter olaniydi lakin onun 6 ay garantisi kalmisti oda 11.500 TL'ydi sizce iyi yapmış miyim bunu alarak.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Hocam ürünü aldım 2. el aldım 11.881 TL'ye 18 ay garantilisini aldim lakin hocam bu shiftersiz olaniydi bir tane daha bulmuştum oda G29 o shifter olaniydi lakin onun 6 ay garantisi kalmisti oda 11.500 TL'ydi sizce iyi yapmış miyim bunu alarak.
Farketmez hocam temiz ürünse ikiside olur. 2. El az kullanılmış veya 0 bir shifter da alın derim ETS tarzı oyunlar shifter olmadan sarmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı