Logitech G300 Mouse İncelemesi

Tek tuş ile çift tıklama özelliği var mı veya atayabiliyor muyuz ? Oyun esnasında silahımla tek bi tuş ile iki kez veya daha fazla ateş etmesini istiyorum örneğin.

Hayır, yok.

Ekleme:

Mouse 4 defa öküzsel kullanımımdan dolayı yere düştü, gitara çarptı ve en ufak bir sorun olmadı. Çok kaliteli bir ürünmüş gerçekten. İçinde de bir sarsıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse' nin güzel özellikleri istediğiniz rengi seçebilmeniz. DPI konusuna gelecek olursam 4 seçenek var. 2. seçeneği yani 1000 DPI ayarında kullanmanızı tavsiye ederim. Diğerlerini kullanmanız çok zor zaten. Çünkü 3 ve 4. seçenek çok hızlı yapıyor. Kontrol dahi etmek zorlaşıyor. Ama güzel mouse. Alanlar gönül rahatlığı ile kullanabilir.

İnceleme için teşekkürler şu anda kullandığım bir ürün gayet sağlam ve güzeldir . Online fps oyunlarında alıştıktan sonra mükemmel oluyor hassasiyeti gayet iyi. Bundan önce sidewinder ve deadhadder kullanmıştım alışmam çok çok zor oldu hala ikisinden birini geri almayı düşünüyorum sebebi de sadece boyutları yani bana göre tek eksisi çok ufak bir mouse o yüzden her oyuncuya hitap etmeyebilir tam anlamıyla bir oyun mousesi değil.

Boyutu pek küçük değil aslında ama çoğu kişi bu durumdan biraz sorun yaşamış. Benim elim de büyüktür ama ben rahat hissediyorum. Hala daha M185 de kullanıyorum ona göre çok küçük geliyor.

Aldığıma pişman oldum elime oturmuyor kullanamadım duruyor çekmecemde.

Bu G300 ile Bloody V7 arasında hep kapışma var fakat hangisi daha iyi çözemedim gitti hep fikrimi değiştiriyorum. Bu arada hayırlı olsun.

Bu G300 ile Bloody V7 arasında hep kapışma var fakat hangisi daha iyi çözemedim gitti hep fikrimi değiştiriyorum. Bu arada hayırlı olsun.
Teşekkürler V7 kullanmadım. Onun da incelemesi var Sosyal'de fakat sadece makro bile G300'ü önde tutuyor bence.

Bilgisi olan var mı bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. Lazer oyun mouse kullanıyordum bir ara ve onlarda şunu fark ettim. Oyunda bir yere 360 derece dönmek icap ettiği vakit ben çok hafif , mouse u kaldırırım. Hal böyle olunca bu kaldırma esnasında oyunda da hareketlenme olurdu.Yani mouse masadan az bir şey havadayken imleci hareket ettiriyordu.

1)G300 optik bir mouse. Optik mouse lerde böyle bir şey var mı?

2)Bir de araştırdığım kadarı ile G300 hafif bir mouse. Ben sürekli mouse u kaldırarak kullanan birisiyim. Elimin hareket performansını kısıtlamaz değil mi? Özellikle bu tür mouse larda kazık gibi olan ve hareketi kısıtlayan kablolardan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…