Logitech G300 Mouse İncelemesi

Ürünü 1 hafta önce Teknosa mağazasından 79 liraya aldım. İncelemesini hemen yapmamamın sebebi alışma sürecini geçirdikten sonra daha detaylı bilgi verebilmem.

iGmMGyn.png

yXkPKfC.png

jcM1D5C.png

ewV68Ok.png

836d9En.png

WisA5JI.png

3 yıl garantisi var. Görünüm olarak bence mükemmel. Fiyat/Performans istiyorsanız bu ürünü tercih etmelisiniz. Eğer yağ falan bulaştırmadan kullanırsanız terlemeyi hissetmezsiniz. Ben 1 haftadır kullanıyorum ve aşırı bir terleme, sürekli el kurulama durumu falan yaşamadım. :D Malzeme kalitesi iyi ve eğer düşük bütçeye sahipseniz, kaliteli bir mouse istiyorsanız bunu tercih etmelisiniz. (Çok da düşük değil de orta işte. Razer'larla karşılaştırırsak düşük kalır. :D)

Logitech Gaming Software'dan bahsedeyim biraz. (Windows 8 64 bit)

Logitech Gaming Software ürüne inanılmaz özellikler kazandırıyor. Hatta uygulama olmasaydı fare bu kadar kullanışlı olmazdı. Ayak boyutları yeterli ve gayet iyi kayıyor. Yandaki ışıkları zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Fakat unutmayın ışığınızı değiştirken mod da değiştirmiş oluyorsunuz. 3 tane modumuz var ve G8 tuşu ile değiştiriyoruz.

Faremizin üstünde bulunan (G4,G5,G6,G7,G8,G9) tuşları gerek oyunlarda gerek masaüstünde çok işimize yarıyor. Oyunlar için otomatik profiller bulunması bizler için çok büyük avantaj. Tam 273 adet oyun profili var.
Örnek olarak bu şekilde seçiyorsunuz.

ufWmBXm.png

Ben genelde müzik dinlediğim için ses genellikli bir mod oluşturdum.

vdCFKdi.png

İncelemenin sonuna vardığımda verdiğim parayı hak eden bir fare aldığımı görüyorum. Yakınlarım çok para vermişsin dedi ama ben pişman değilim. Çok kullanışlı ve Logitech imzalı kaliteli bir ürün. Almanızı tavsiye ederim fakat fiyatı biraz pahalı gelebilir. Ama pişman olmazsınız.

Bunlar da benden fotoğraflar.

GKQo0FN.jpg

PrOXB87.jpg

oRZVCJt.jpg

I9rz9J1.jpg

Son düzenleme:
Tek tuş ile çift tıklama özelliği var mı veya atayabiliyor muyuz ? Oyun esnasında silahımla tek bi tuş ile iki kez veya daha fazla ateş etmesini istiyorum örneğin.

Mouse' nin güzel özellikleri istediğiniz rengi seçebilmeniz. DPI konusuna gelecek olursam 4 seçenek var. 2. seçeneği yani 1000 DPI ayarında kullanmanızı tavsiye ederim. Diğerlerini kullanmanız çok zor zaten. Çünkü 3 ve 4. seçenek çok hızlı yapıyor. Kontrol dahi etmek zorlaşıyor. Ama güzel mouse. Alanlar gönül rahatlığı ile kullanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnceleme için teşekkürler şu anda kullandığım bir ürün gayet sağlam ve güzeldir . Online fps oyunlarında alıştıktan sonra mükemmel oluyor hassasiyeti gayet iyi. Bundan önce sidewinder ve deadhadder kullanmıştım alışmam çok çok zor oldu hala ikisinden birini geri almayı düşünüyorum sebebi de sadece boyutları yani bana göre tek eksisi çok ufak bir mouse o yüzden her oyuncuya hitap etmeyebilir tam anlamıyla bir oyun mousesi değil.

İnceleme için teşekkürler şu anda kullandığım bir ürün gayet sağlam ve güzeldir . Online fps oyunlarında alıştıktan sonra mükemmel oluyor hassasiyeti gayet iyi. Bundan önce sidewinder ve deadhadder kullanmıştım alışmam çok çok zor oldu hala ikisinden birini geri almayı düşünüyorum sebebi de sadece boyutları yani bana göre tek eksisi çok ufak bir mouse o yüzden her oyuncuya hitap etmeyebilir tam anlamıyla bir oyun mousesi değil.
Boyutu pek küçük değil aslında ama çoğu kişi bu durumdan biraz sorun yaşamış. Benim elim de büyüktür ama ben rahat hissediyorum. Hala daha M185 de kullanıyorum ona göre çok küçük geliyor.

Bu G300 ile Bloody V7 arasında hep kapışma var fakat hangisi daha iyi çözemedim gitti hep fikrimi değiştiriyorum. Bu arada hayırlı olsun. :)
Teşekkürler V7 kullanmadım. Onun da incelemesi var Sosyal'de fakat sadece makro bile G300'ü önde tutuyor bence.

Bilgisi olan var mı bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. Lazer oyun mouse kullanıyordum bir ara ve onlarda şunu fark ettim. Oyunda bir yere 360 derece dönmek icap ettiği vakit ben çok hafif , mouse u kaldırırım. Hal böyle olunca bu kaldırma esnasında oyunda da hareketlenme olurdu.Yani mouse masadan az bir şey havadayken imleci hareket ettiriyordu.

1)G300 optik bir mouse. Optik mouse lerde böyle bir şey var mı?

2)Bir de araştırdığım kadarı ile G300 hafif bir mouse. Ben sürekli mouse u kaldırarak kullanan birisiyim. Elimin hareket performansını kısıtlamaz değil mi? Özellikle bu tür mouse larda kazık gibi olan ve hareketi kısıtlayan kablolardan nefret ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı