Logitech G300 Mouse İncelemesi

Ürünü 1 hafta önce Teknosa mağazasından 79 liraya aldım. İncelemesini hemen yapmamamın sebebi alışma sürecini geçirdikten sonra daha detaylı bilgi verebilmem.


iGmMGyn.png

yXkPKfC.png

jcM1D5C.png

ewV68Ok.png

836d9En.png

WisA5JI.png


3 yıl garantisi var. Görünüm olarak bence mükemmel. Fiyat/Performans istiyorsanız bu ürünü tercih etmelisiniz. Eğer yağ falan bulaştırmadan kullanırsanız terlemeyi hissetmezsiniz. Ben 1 haftadır kullanıyorum ve aşırı bir terleme, sürekli el kurulama durumu falan yaşamadım. :D Malzeme kalitesi iyi ve eğer düşük bütçeye sahipseniz, kaliteli bir mouse istiyorsanız bunu tercih etmelisiniz. (Çok da düşük değil de orta işte. Razer'larla karşılaştırırsak düşük kalır. :D)

Logitech Gaming Software'dan bahsedeyim biraz. (Windows 8 64 bit)

Logitech Gaming Software ürüne inanılmaz özellikler kazandırıyor. Hatta uygulama olmasaydı fare bu kadar kullanışlı olmazdı. Ayak boyutları yeterli ve gayet iyi kayıyor. Yandaki ışıkları zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Fakat unutmayın ışığınızı değiştirken mod da değiştirmiş oluyorsunuz. 3 tane modumuz var ve G8 tuşu ile değiştiriyoruz.

Faremizin üstünde bulunan (G4,G5,G6,G7,G8,G9) tuşları gerek oyunlarda gerek masaüstünde çok işimize yarıyor. Oyunlar için otomatik profiller bulunması bizler için çok büyük avantaj. Tam 273 adet oyun profili var.
Örnek olarak bu şekilde seçiyorsunuz.

ufWmBXm.png


Ben genelde müzik dinlediğim için ses genellikli bir mod oluşturdum.

vdCFKdi.png



İncelemenin sonuna vardığımda verdiğim parayı hak eden bir fare aldığımı görüyorum. Yakınlarım çok para vermişsin dedi ama ben pişman değilim. Çok kullanışlı ve Logitech imzalı kaliteli bir ürün. Almanızı tavsiye ederim fakat fiyatı biraz pahalı gelebilir. Ama pişman olmazsınız.

Bunlar da benden fotoğraflar.

GKQo0FN.jpg

PrOXB87.jpg

oRZVCJt.jpg

I9rz9J1.jpg
 
Son düzenleme:
Başlasın. :D Benden de bir görüntü olması gerçek hayatta nasıl göründüğünü gösterir. Nokia E63'ün kamerası ile çektim. :D
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı