Logitech G300 Oyuncu Faresi Unboxing + İncelemesi

Arkadaşlar,
Logitech G300 faremi G103'den 3 gün sonra satın aldım. Fiyat olarak 66TL'ye Gold'dan alacaktım. Fakat şubeden, İnternet stoklarına erişim olmadığı için 69,90'a Bimeks'ten satın aldım. Açıkçası 4 TL çokta içime oturmadı. Sonuçta fare çok güzel bir fare ve aradaki fiyat farkını çok rahat kapatıyor diye düşünüyorum.

Unboxing videosu upload esnasında. Yaklaşık 1 saate hazır olur. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Gördüğün gibi kutuyu komple videoda açtım. İçinde onlardan başka bir şey çıkmadı. Eğer öyle ise Logitech ile bir görüşeyim.

Çok mühim değil aslında, bir tane mıknatıs çıkıyor ağırlık olarak. Zaten mıknatısı koyacak bir yer yok, farenin üstüne koyarak biraz ağırlık sağlıyor sadece.
 
Çok mühim değil aslında, bir tane mıknatıs çıkıyor ağırlık olarak. Zaten mıknatısı koyacak bir yer yok, farenin üstüne koyarak biraz ağırlık sağlıyor sadece.
Olsun. Yine de görüşmekte fayda var. Yani o kadar para verip içinden eksik parça çıkması insanı biraz üzüyor. :)
 
Bir mouse incelemesi bu kadar dertli anlatılabilirdi... :)

Çok efkarlı anlatıyorsun, açık ve net. Ürün incelemesi muhteşem, yanına bir de rakı açsaydın keşke. :D

Valla açıkçası hiç bir fikrim yok neden bu kadar efkarlı anlattım diye. Bu arada G240 mause pad alsam mı diye düşünüyorum. Hazır bu kadar ürün almışken birde onu alıp seti tamamlasam mı acaba? :D
 
40TL falandı sanırsam, Teknosa'da G300 ile kullandım. Çalışanlar bir tane teşhir ürünü verdi, üstünde denedim. Gerçekten çok rahat, terletmiyor da.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı