Logitech G300S iade edilip Aorus M2 RGB alınmalı mı?

Merhaba. Amazon'dan 7 ay önce Logitech G300S aldım ve dün bir sorun yaşadım. Logitech desteğinin söylediğine göre iade veya değişim talebinde bulunabileceğimi söylediler. Reddedilmesi durumunda kendilerinin araya gireceklerini söylediler. Ben de Amazon ile iletişime geçtim ve istersem iade edebileceğimi söylediler. Ailemle görüşmedim ama bu fareyi buldum. Eğer iade edersek bunu düşünüyorum. Sizce garantiye mi göndermeliyim, yoksa iade mi etmeliyim?

Yani, G300s çöp bir mouse. Beni kablo ve double click sorunlarıyla baş başa bıraktı yıllarca. Aorus M2 her türlü daha iyi olur.

Yani, G300s çöp bir mouse. Beni kablo ve double Click sorunlarıyla baş başa bıraktı yıllarca. Aorus M.2 her türlü daha iyi olur.

Evet hocam o yüzden iade ettim koşulsuz iade ettiler. Bildiğim kadarıyla 1 Ay'dan sonra iade kabul etme şartı yok diye biliyorum.

Babam eve geldi satın almış demin. Elime tam uydu. Driverinı kuruyorum şimdi. Tek sevmediğim yanı orta tuşu biraz sert ama sesi gerçekten çok az. Mouse çok hızlı ve seri çalışıyor. G300S'in sensörünün ne kadar kalitesiz olduğunu buradan bile anladım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı