Logitech G300S sağ tık bazen işlemiyor

Sabit telefon istediler arama için mesaj yoluyla ulaştık oda hala cevap yok ama sabit telefonla görüşeceğim büyük ihtimal.
Yeni garantiye verebildim baya ilgilendiler hiçbir ücret ödemeden kargo masrafları da dahil onlar ödedi ve üstüne yeni ürün yolladılar yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Sorun çözüldümü yardımcı oldumu logitech ? aynı problem ile karşı karşıya kaldım bende
Arkadaş yukarda belirtmiş:
Sabit telefon istediler arama için mesaj yoluyla ulaştık oda hala cevap yok ama sabit telefonla görüşeceğim büyük ihtimal.
Yeni garantiye verebildim baya ilgilendiler hiçbir ücret ödemeden kargo masrafları da dahil onlar ödedi ve üstüne yeni ürün yolladılar yardımcı olan herkese teşekkürler.

N11 den aldıgım tarihe göre 3 ay garanti sürem kaldı. Ss fotoğraf atıyorum seri numaramı yazıyorum ama dediklerine göre seri numaramın garanti süresi dolmuş dior ? Yardımcı olmuyorlar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı