İnceleme Logitech G304 LIGHTSPEED

Beğenmek için 1 saattir aşağıya iniyorum

Çok teşekkür ederim.

3 yıl G102 kullandıktan sonra nisan 2019'da G305'e geçiş yapmıştım. 2. ayda farenin üstünde g logosu tamamen silinmişti . Şu an iş yerinde performans modunda kullanıyorum. Performans modunda kullanılmadığında 2 haftada bir sürekli pil çıkar, pil şarj et rutininden insan sıkılıyor.

Performans modunda 1 ay da alan var, 1 hafta da. Bence bu sadelikte bir fare için normal.

Logonun silinmesi benim de aklıma takılıyor. Ama çok da önemli değil. Zira Logitech'e garanti başvurusu sonucu yeni kapak temin edebilirler. Ya da yine Aliexpress'ten, birkaç Dolar'a yeni kapak alınabilir.

Kutusuz olanlar gelirken kutuları hasar görenlermiş, satıcıdan en azından bu şekilde açıklama aldım. Arada yaklaşık 35-40 TL fark vardı, kutu bana herhangi bir fayda sağlamayacak sonuçta Sadece siyah renginde vardı tabii. Kutusuz 183 TL'ye aldım, 16 TL de vergi geldi. 199 TL'ye denk geldi diyebilirim. Pil olarak Varta'nın 2600mAh NiMH pilini aldım, normal AA pilden sadece 7 gram ağır ancak 6 aydan fazla kullanan var bu pille. Fiyatını kesinlikle hak ediyor, marka kalitesi bile yeter aslında HERO sensörlü bir mouse özellikle bu fiyat aralığında ve wireless bulmak çok zor. Aldığımız satıcıyı bırakayım:

@SideWinder İnceleme şahane olmuş hocam, eline sağlık.

Ben de Pebble M350 kullanıyorum. Sessiz, taşınabilir ve Bluetooth bir fare istiyorsanız önerebilirim.

Her ne kadar Lightspeed teknolojisini sevmesem de G305'i 300TL altına alınca işler değişir.

Güzel inceleme, elinize sağlık.

Lightspeed güzel bir teknoloji, neden sevmiyorsunuz? Birçok kullanıcı, E-Spor oyuncusu ve editör tarafından sevilip tavsiye ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…