İnceleme Logitech G304 LIGHTSPEED

Lightspeed güzel bir teknoloji, neden sevmiyorsunuz? Birçok kullanıcı, E-Spor oyuncusu ve editör tarafından sevilip tavsiye ediyor.
Aslında sunduğu performans vs. güzel. Ama Logitech'in Lightspeed hakkındaki detaylı bilgileri sır gibi saklamasına uyuz oluyorum. Sitesinde doğru düzgün hiç bir bilgi yok. Ha, detaylı bilgi verilse bir şey anlayacak mıyım? Hayır.

Doğru düzgün bilgi vermedikleri için Hyperspeed ya da başka bir teknoloji ile karşılaştırmaya çalışsak karşılaştıramıyoruz.
 

Firmanın kendi ürünü ve oldukça başarılı bir ürün. Neden kendi ürünü diyorum, zira Logitech kendi ARM işlemcisini kullanmıştı, LIGHTSPEED için.

Fare birçok yönden güzel, neden? Çünkü sağlam ve sade. Logitech'in gördüğüm kadarıyla son dönemde önem verdiği şey bu. Yani G402, G502 gibi agresif tasarımları yok artık. Yoksa ben G402 de kullanmıştım ki açık ara en keyifle kullandığım fareydi.
 
Bu konu da arada kaynadı.

Ben bir ürün alırken ilk dikkat ettiğim şeylerden birisi markanın kendi sitesinde ürün hakkında verdiği bilgi. Logitech bu konuda iyi ama çok iyi değil.
 
Ben bir ürün alırken ilk dikkat ettiğim şeylerden birisi markanın kendi sitesinde ürün hakkında verdiği bilgi. Logitech bu konuda iyi ama çok iyi değil.

Corsair hakkında da güncel ürünleri için bilgi bulamadım. Hatta aldığınız ceza da o nedenle kaldırıldı, Corsair'in sitesinde bilgi olmadığını görünce moderatör arkadaştan rica ettim, sağ olsun kaldırdı.

Corsair de Logitech gibi kendi sensörünü kullanıyor gibi. Zaten "Special PixArt" diye bir ifade var sitelerinde. Bu nedenle daha az bilgi veriyor olabilirler.
 
Teşekkür ederim öncelikle.

Kendi sensörü de olsa bilgi verilmeli bence. Razer'ın PixArt ile birlikte ürettiği Focus+ sensörü hakkında detaylı bilgi bulmak gayet kolay, kendi sitesinde yazıyor. Zira SteelSeries'in TrueMove sensörleri de öyle.

Ürünün sensörü hakkında farklı farklı sitelerden bilgi toplamak yerine tek bir kaynağı tercih ederim.
 
İbrahim selamlar, incelemen için tekrar teşekkür ederim 90 liralık bir kupon kullanıp alıyorum. Gümrük vergisi %18 + 9 lira olarak belirleniyordu sanırım. O şekilde bir fiyatlandırma olmuştu değil mi?


Ayrıca stokta 4 adet kalmış bilgilendireyim, alacaklar alsın.
 

Evet, %18 + 9 lira olarak geçiyor. Satıcıdan fiyatı düşük yazdırmasını isteyebilirsin, o zaman tüm ücretler dahil 16 - 17 TL gibi bir vergi çıkıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…