Logitech G305 takılma sorunu

  • Konuyu başlatan m1cos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 5B

m1cos

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2019
Mesajlar
333
Çözümler
2
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ogrenci
Selamlar. Yaklaşık 2 ay önce G305 aldım. Ve mouse takılma sorunu yaşıyorum. Paketten çıkan AA pili kullanıyorum şu an. Acaba pilden kaynaklı olabilir mi? Çok sinir bozucu hale gelmeye başladı. Bazen bu sorun düzeliyor gibi oluyor tekrar acayip takılıyor ve bazen böyle tutukluk bile yapıyor. Bütün yöntemleri yaptım. Windows RAW ınput'u kapadım. DisplayPort'u çıkarıp ekran kartımdaki diğer slota taktım. Format attım. DDU ile ekran kartı sürücülerimi kaldırıp tekrar yükledim. Sonuç hala aynı. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Pilleri değiştirin önce. Sorun devam eder ise Logitech müşteri hizmetlerine mail atarsınız.
 
Logitech G HUB yazılımını indirip DPI vs. ayarları kurcalamayı denediniz mi? Ürünün 2 modu var, performans ve pil tasarrufu. Tasarruf modunda kalmış olabilir.
 
Pilleri değiştirin önce.
Yeni bir pil alıp az önce değiştirdim ve test ettim sonuç hala aynı.
Alıcı ile fare arasında kalın bir yüzey var mı?
Kalın bir yüzey derken neyi kastettiniz hocam anlamadım.
Logitech G HUB yazılımını indirip DPI vs. ayarları kurcalamayı denediniz mi? Ürünün 2 modu var, performans ve pil tasarrufu. Tasarruf modunda kalmış olabilir.
Logitech G HUB yazılımını indirdim ve mouse algılandı. DPI 400'de kullanıyorum. Performans modundayım. Fakat değişen bir durum yok hala takılıyor.
 
Mouse pad ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Siz yazılımsal olarak elinizden geleni yapmışsınız gibi görünüyor. Sorun büyük ihtimalle donanımsal. Sanırım hala paketten çıkan pilleri kullanıyorsunuz. Başka pille denedikten sonra sorun çözülmezse teknik servis ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
 
Hayır hocam sinyali engelleyecek bir cisim yok. Mouse pad kullanıyorum. Çakma Razer goliathus N11'den almıştım. Acaba kullandığım mouse pad kaynaklı olabilir mi?

Mouseyi temiz bir yüzeyde sağa sola gezdirin. Yine takılmalar oluyor mu diye kontrol edin hala devam ediyorsa donanımsal sorun.
 
Selamlar. Yaklaşık 2 ay önce G305 aldım. Ve mouse takılma sorunu yaşıyorum. Paketten çıkan aa pili kullanıyorum şu an. Acaba pilden kaynaklı olabilir mi? Çok sinir bozucu hale gelmeye başladı. Bazen bu sorun düzeliyor gibi oluyor tekrar acayip takılıyor ve bazen böyle tutukluk bile yapıyor. Bütün yöntemleri yaptım. Windows RAW ınput'u kapadım. DisplayPort'u çıkarıp ekran kartımdaki diğer slota taktım. Format attım. DDU ile ekran kartı sürücülerimi kaldırıp tekrar yükledim. Sonuç hala aynı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Pilleri değiştir büyük ihtimalle bitmek üzere ve kesinlikle Duracell pil kullan dandik market pillerinden alırsan gene aynı sorunu yaşarsın bende G305 kullanıyorum ve aynı deneyimi yaşadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı