Logitech G305 varken VXE R1 alınır mı?

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba, ben 2 ay önce Logitech G305 aldım. Mouse çok güzel bir mouse ancak tek sorunu çok ağır olması. Ben de geçen VXE R1 diye mouse gördüm 40 50 gr ağırlığındaydı galiba 1400 TL diyor sizce alınır mı? G305 varken? Bir de Wraith sitesinden alacağım güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkadaşın düşündüğü mouse VXE R1 onunda fiyatı 1400 1450 civarı o yüzden 3000TL'ye çıkıcağını sanmıyorum 2500-3000 bütçede zaten direkt bu alınmalı.
Ağırlık hariç acil sorunu yoksa Logitech'in biraz daha bekleyip alabilir eğer parayı biriktirebilirse arkadaşımız. Bana göre çoğu kişi bu konularda nedense aceleci davranıyor nitekim bende bekleyerek Lamzu Thorn almıştım 4K'ya. Tabii o kadar paraya değdi mi, 2 ay Hardcore Valorant kasarken kuruşuna kadar değdi onun haricinde tabii ki de boş.

Eğer öyle bir duruma düşecekse sadece kablosuz muhabbetine bakabilir, tabii bu süreçte aşırı dandik Temu/Aliexpress gibi sitelerden mouse almamalı. E-spor'cu olan TenZ'i izleyenler varsa bilebilir... Benim önerim Glorious alabilir. Onun mouseları o kadar ağır değil ve kablosuz modelleri de uygun. En son 1 ay önce baktığımda 1,5k'dan başlıyordu bir kablosuz modeli.

Ağırlık hariç acil sorunu yoksa Logitech'in biraz daha bekleyip alabilir eğer parayı biriktirebilirse arkadaşımız. Bana göre çoğu kişi bu konularda nedense aceleci davranıyor nitekim bende bekleyerek Lamzu thorn almıştım 4K'ya. Tabii o kadar paraya değdi mi, 2 ay hardcore Valorant kasarken kuruşuna kadar değdi onun haricinde tabii ki de boş.

Eğer öyle bir duruma düşecekse sadece kablosuz muhabbetine bakabilir, tabii bu süreçte aşırı dandik Temu/Aliexpress gibi sitelerden mouse almamalı. E-spor'cu olan Tenz'i izleyenler varsa bilebilir... Benim önerim Glorious alabilir. Onun fareleri o kadar ağır değil ve kablosuz modelleri de uygun. En son 1 ay önce baktığımda 1, 5K'den başlıyordu bir kablosuz modeli.

Haklısınız hocam sabreden derviş muradına ermiş.

Ağırlık hariç acil sorunu yoksa Logitech'in biraz daha bekleyip alabilir eğer parayı biriktirebilirse arkadaşımız. Bana göre çoğu kişi bu konularda nedense aceleci davranıyor nitekim bende bekleyerek Lamzu thorn almıştım 4K'ya. Tabii o kadar paraya değdi mi, 2 ay hardcore Valorant kasarken kuruşuna kadar değdi onun haricinde tabii ki de boş.

Eğer öyle bir duruma düşecekse sadece kablosuz muhabbetine bakabilir, tabii bu süreçte aşırı dandik Temu/Aliexpress gibi sitelerden mouse almamalı. E-spor'cu olan Tenz'i izleyenler varsa bilebilir... Benim önerim Glorious alabilir. Onun fareleri o kadar ağır değil ve kablosuz modelleri de uygun. En son 1 ay önce baktığımda 1, 5K'den başlıyordu bir kablosuz modeli.

Hocam Logitech 45 50 gr olsa çok iyi mouse ama bendeki model needeyse 90gr.

Hocam sabredin bence elinizdeki mouse ağır ama bir sorunu yok bütçenizi 2.5k falan yapıp Scyrox'u İyzico ile almanız sabrınıza değecektir.

Scyrox olmazsa bu da bir seçenek.

Hocam zaten Logitech'i hemen öven birisi değilim, o kadar 6k'ya modelleri var fakat bataryasının yapışkanı çok dayanıksız. O yüzden sponsorlu e-sporcu ya da marka sevdalısı değilseniz zaten pek tercih etmeyin. Düşük bütçeye de maalesef o kadar ağır mouselar üretiyor bilindik markalar. Bende de Razer Deathadder Essential vardı o da 96gr'dı. Fakat sadece demek istediğim eğer uzun süredir rekabetçi oyun oynuyorsanız paranızı biraz daha bekletip Scyrox V6 ya da V8 gibi modellere bakmanız olacaktır. Tabii bir mouse'a 3k vermek ister misiniz orası size kalmış. Bu işte o kadar ciddi değilseniz Glorious bakın çünkü fiziksel mağazalarda var ve biraz daha ucuz diye hatırlıyorum mesela Mediamarkt veya Vatan Bilgisayar'da

Emeğinize sağlık. Benimde bahsettiğim Glorious model bu. Kablosuz modeli birazcık daha pahalı ama kablolu da tercih edilebilir eğer rahatsız olunmuyorsa ondan da

Emeğinize sağlık. Benim de bahsettiğim Glorious model bu. Kablosuz modeli birazcık daha pahalı ama kablolu da tercih edilebilir eğer rahatsız olunmuyorsa ondan da.

Sizin de hocam kablosuz modelinin 2200 TL edeceğini pek sanmıyorum ancak kablo sıkıntı olmayacaksa güzel bir seçenek olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı