Logitech G305 white nasıl?

Gokhan.gknn

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Eczacılık
Logitech G305 almayı düşünüyorum, ucuza buldum. Kronik sıkıntısı falan var mı? FPS oyunu oynuyorum genellikle. Rival 3 Wireless ile arasında pek fark yok gibi, sizce hangisini tercih edersiniz. Elimin boyutu 17cm, 9 cm bundan önceki mouse A4Tech Bloody A9'du.

Cevabınız için teşekkür ederim.
Rival 3 almayı düşünüyordum hem yeni olması hem de G305'ten biraz daha uzun bir mouse. Ama Hepsiburada'da Logitech G305 white 400TL'ye düşmüştü. Bazı internet sitelerinde 550 600 TL. İnşallah mouse hayal kırıklığına uğratmaz.Logitech g305

Cevabınız için teşekkür ederim.
Rival 3 almayı düşünüyordum hem yeni olması hem de G305'ten biraz daha uzun bir mouse. Ama Hepsiburada'da Logitech G305 white 400TL'ye düşmüştü. Bazı internet sitelerinde 550 600 TL. İnşallah mouse hayal kırıklığına uğratmaz.Logitech g305
Merhabalar ürünü beğendiniz mi? nasıl? ben de almayı düşünüyorum da.

Merhabalar ürünü beğendiniz mi? nasıl? ben de almayı düşünüyorum da.

Merhaba öncelikle , Logitech g305ten çok memnunum ilk 1 hafta alışma süreci oldu. Ürünün rengini özellikle beyaz seçtim, fazla kir tutmuyor sadece kurşun kalem izi tutmuştu ıslak mendil ile kolayca çıkarttım.

Wireless olması bir artı zaten ,kablolu mauselar ile aralarında gecikme olarak bir fark yok. İçinden çıkan pil ile yaklaşık 3 aya yakın bir kullanım süresi aldım.(Performans modunda kullandım) Eğer ağır bir mause kullanıyorsa farkı hissedeceksin.

Ben çok memnunum üründen herkese tavsiye ederim.
Aklına takılan bir soru olursa cevaplamak isterim.

Son düzenleme:
Sağ fare tuşu sorunlu diye biliyorum.
Sağ fare tuşu sorunlu değil click mesafesini kısa yapmışlar niye yapmışlar bilmiyorum. Bazen yanlışlıkla dürbün açıyorum. Ama bir süre sonra alışıyorsun.
Technopat YouTube kanalında incelemesi var orada da belirtilmişti. Sorun değil kesinlikle

İlk defa sizden duyuyorum. Sorunlu bir fare değil, sadece biraz küçük. Onun dışında harika bir fare.

Tabi şans işi. Bazılarına sorunsuz gelir, bazılarına sorunlu gelir.
Sağ fare tuşu sorunlu değil Click mesafesini kısa yapmışlar niye yapmışlar bilmiyorum. Bazen yanlışlıkla dürbün açıyorum. Ama bir süre sonra alışıyorsun.

Aslında öyle olması daha iyi. Daha kısa sürede basabilirsiniz.

Merhaba öncelikle , Logitech g305ten çok memnunum ilk 1 hafta alışma süreci oldu. Ürünün rengini özellikle beyaz seçtim, fazla kir tutmuyor sadece kurşun kalem izi tutmuştu ıslak mendil ile kolayca çıkarttım.

Wireless olması bir artı zaten ,kablolu mauselar ile aralarında gecikme olarak bir fark yok. İçinden çıkan pil ile yaklaşık 3 aya yakın bir kullanım süresi aldım.(Performans modunda kullandım) Eğer ağır bir mause kullanıyorsa farkı hissedeceksin.

Ben çok memnunum üründen herkese tavsiye ederim.
Aklına takılan bir soru olursa cevaplamak isterim.
Teşekkürler ben de ürünü aldım ürün çok iyiydi fakat arada bağlantı gidiyodu bu sebeple servise gönderdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı