Hocam merhabalar öncelikle,
Hayır olmaz. Logitech'in yeni lightspeed teknolojisi ve Hero sensörü sayesinde böyle problemler ortadan kalktı. Hatta şu an kablolu Mouse'lardan daha hızlı. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Kaynak
Teşekkürler hocam.Bayağı oldu alalı. Hiçbir gecikme sorunu yaşamadım.
Hocam kendisi çok küçük bir mouse değil. Orta-Büyük arası. Pençe, parmak ucu, avuç içi kullanımına uygun, eliniz çok büyük değilse.Teşekkürler hocam,
Peki boyutu hakkında bir fikriniz var mı yani yine elime küçük gelir mi? Pençe tutuşu ile oynuyorum. Bilginiz var mı?
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam.Hocam kendisi çok küçük bir mouse değil. Orta-Büyük arası. Pençe, parmak ucu, avuç içi kullanımına uygun, eliniz çok büyük değilse.
Yakında bir teknoloji mağazası varsa gidip denemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam,
Peki boyutu hakkında bir fikriniz var mı yani yine elime küçük gelir mi? Pençe tutuşu ile oynuyorum. Bilginiz var mı?
![]()
Mice 3D Shape Compare Tool
Check out our Mouse 3D Compare Tool to easily compare mice side by side and view their shapes from every angle.www.rtings.com
Eki Görüntüle 1091649
Bence kucuk gelir. Farkli acilardan da karsilastirabiliyorsun o linkten.
Peki oyun oynarken gecikme yaşadınız mı ?Simetrik yapıda olduğunu unutmayın. Sağ el ile kullanımda farenin sol ve üst kısmında destek yok. Genel olarak memnunum. Sadece orta boyutta olduğu için büyük elli kullanıcılar için küçük gelebiliyor. Oldukça hafif. Keşke skatezleri daha büyük olsaydı diyorum ama iyi bir mouse padle kullanımda iyi bir hareket kabiliyetine ulaşıyor. Şu an indirimle 340 civarına satılıyor. Tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.