Logitech G305'de input lag var mı?

Bütçe
300-350

abraham0k

Femtopat
Daha fazla  
Şu an SteelSeries Rival 3 kullanıyorum fakat elime küçük geldiği için yeni mouse bakıyorum. Gözüme Logitech G305 takıldı fakat input lag probleminden korkuyorum. Almalı mıyım, bu problem beni pişman eder mi?

Hocam merhabalar öncelikle,
Hayır olmaz. Logitechin yeni lightspeed teknolojisi ve hero sensörü sayesinde böyle problemler ortadan kalktı. Hatta şuan kablolu mouse'lardan daha hızlı. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Kaynak

Hocam merhabalar öncelikle,
Hayır olmaz. Logitech'in yeni lightspeed teknolojisi ve Hero sensörü sayesinde böyle problemler ortadan kalktı. Hatta şu an kablolu Mouse'lardan daha hızlı. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Kaynak

Teşekkürler hocam,
Peki boyutu hakkında bir fikriniz var mı yani yine elime küçük gelir mi? Pençe tutuşu ile oynuyorum. Bilginiz var mı?
Bayağı oldu alalı. Hiçbir gecikme sorunu yaşamadım.
Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam,
Peki boyutu hakkında bir fikriniz var mı yani yine elime küçük gelir mi? Pençe tutuşu ile oynuyorum. Bilginiz var mı?
Hocam kendisi çok küçük bir mouse değil. Orta-Büyük arası. Pençe, parmak ucu, avuç içi kullanımına uygun, eliniz çok büyük değilse.
Yakında bir teknoloji mağazası varsa gidip denemenizi tavsiye ederim.

Simetrik yapıda olduğunu unutmayın. Sağ el ile kullanımda mouse'un sol ve üst kısmında destek yok. Genel olarak memnunum. Sadece orta boyutta olduğu için büyük elli kullanıcılar için küçük gelebiliyor. Oldukça hafif. Keşke skatezleri daha büyük olsaydı diyorum ama iyi bir mouse padle kullanımda iyi bir hareket kabiliyetine ulaşıyor. Şu an indirimle 340 civarına satılıyor. Tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam,

Screenshot_20210701-111857~2.png

Bence kucuk gelir. Farkli acilardan da karsilastirabiliyorsun o linkten.

Eki Görüntüle 1091649
Bence kucuk gelir. Farkli acilardan da karsilastirabiliyorsun o linkten.

Teşekkür ederim.
Mağazaya gidip deneme yapacağım.

Simetrik yapıda olduğunu unutmayın. Sağ el ile kullanımda farenin sol ve üst kısmında destek yok. Genel olarak memnunum. Sadece orta boyutta olduğu için büyük elli kullanıcılar için küçük gelebiliyor. Oldukça hafif. Keşke skatezleri daha büyük olsaydı diyorum ama iyi bir mouse padle kullanımda iyi bir hareket kabiliyetine ulaşıyor. Şu an indirimle 340 civarına satılıyor. Tavsiye ederim.
Peki oyun oynarken gecikme yaşadınız mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı