Çözüldü Logitech G335 jak girişleri MSI MAG Tomahawk X670E anakartta nereye takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yeni aldım kulaklığı 2 saat önce geldi fakat nereye takmam gerekiyor, anakartımda hiçbir fikrim yok, anakartımın modeli MSI MAG Tomahawk X670E. Kulaklıktan tek kablo üzerinden iki ayrık kablo şeklinde bir aparat çıktı, bunu kullanmalı mıyım? Yoksa direkt kulaklık üstündeki kabloyu taksam da hem mikrofon hem kulaklık çalışır mı? Fotoğrafla yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, özellikle anakartımda hangi deliğe neyi sokmam gerektiğini işaretlerseniz.

1728334277337.png

Anakartımın arka kısmı böyle ben şu an kırmızı yere kulaklıktan gelen kabloyu taktım. Kulaklığın yanında gelen iki başlı aparatı takmadım. Kırmızı yere takılıyken ses geliyor ama biraz boğuk ve kötü geliyor, en önemli sorun ise mikrofon çalışmıyor. Sanırım o yanında gelen aparatı kullanmam gerek ama neyi nereye takmam lazım?

Son düzenleme:
Çözüm
Y aparatı kullanacaksınız, yeşil uçlu olanı Kırmızıya pembe olan ucu altındaki Mic girişine takacaksınız.
Sorunu çözdüm ya ben enayi gibi dibine kadar takmadığım için temassızlık sorunu oluyormuş. Evet dediğiniz gibi çift başlı kullanmak gerek kulaklıktan gelen tek kablo sadece hoparlör görevi görüyor bu yüzden iki başlı olarak kullandığımda bir problem olmadı. Tek sıkıntı jak girişlerini biraz zorlayarak itiyoruz bu porta zarar vermez mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı