Logitech G402 Mouse Ele Uygunluk

Daha compact ve kullandığı sensör daha iyi. FPS için G402 de oldukça iyidir. Bana kalırsa en önemlisi ergonomi. Ben de G402 ile rahat edemedim mesela. Ayrıca ilk kullandığınız ve en uzun kullandığınız G402 ise daha normal.
1 sene boyunca G402 kullandım. Sonra Rival 300 aldım. Onu da yaklaşık 10 ay kullandıktan sonra satıp (Corsair Void aldığım için set olsun diye) M65 Pro RGB aldım.

Fakat hala CS:GO oynarken G402 kullanıyorum. :D
 
Ben az önce Rival 300 siparişini verdim :)
Hocam hayırlı olsun şimdiden.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Bana konu hakkında fazlasıyla fikir verdiniz ama ben zaten bu iki farenin de çok kaliteli olduğunu biliyorum. Zaten fare ararken aklımda 2 kriter vardı, bunlar; ürünün kalitesi ve benim elime uygun olması. Bu iki farenin de kaliteli olduğunu bildiğim için geriye sadece elime uyması kalmıştı. Maalesef ki ürünleri deneyecek bir ortamda değilim.
* Rival 300, G402 den daha büyük
* G402 sağ el için üretilmiş ama Rival hem sağ hem sol el için uygun.
Ben bu iki maddeden yola çıkarak G402' yi almaya karar verdim ama gene fareler hakkında tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşır diye birkaç gün bekleyeceğim. Yeniden herkese teşekkürler, çok yazdım yoruldum bu arada. :D
 
Son düzenleme:
Evet mini. Ben de 2 tane masaüstü bilgisayar var. Bir tanesi sadece oyun amaçlı bileşenleri olan bir bilgisayar.. Rahat etmessem bunu öbüründe kullanırım. Biraz zaman bile alsa yine her gün her siteye girerim en uygun fiyatını bulurum. Biraz daha büyüğünü bunda kullanırım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı