Corsair Strafe alabilirsin. Cherry Mx Red switchleri kullanıyor.
Ürün linki atabilir misiniz? Bulamadım.Corsair Strafe alabilirsin. Cherry Mx Red switchleri kullanıyor.
Benim aklım direk aydınlatmaya gitti.Tabii ki de var. HyperX Alloy FPS modelinde çelik kasa var, örgülü ve çıkarılabilir kablo yapısı var ve aydınlatmalar tuş üzerinde yani alt tabaka aydınlanmıyor. Strafe modeli ise biraz daha yer kaplayan, alt tabakası aydınlanır tipte bir model. Şahsen ben HyperX Alloy FPS modelini öneririm. Daha fazla avantajları var.
HyperX Alloy FPS modeli benimde aklıma yatmıştı fakat blue switchler biraz fikrimi değiştirdi. Odamdan dışarı klavyeden ses çıkar mı ? Kararım Corsair'den yana çünkü red switchlere sahip bir model.Tabii ki de var. HyperX Alloy FPS modelinde çelik kasa var, örgülü ve çıkarılabilir kablo yapısı var ve aydınlatmalar tuş üzerinde yani alt tabaka aydınlanmıyor. Strafe modeli ise biraz daha yer kaplayan, alt tabakası aydınlanır tipte bir model. Şahsen ben HyperX Alloy FPS modelini öneririm. Daha fazla avantajları var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.