Logitech G410 vs G610

Tabii ki de var. HyperX Alloy FPS modelinde çelik kasa var, örgülü ve çıkarılabilir kablo yapısı var ve aydınlatmalar tuş üzerinde yani alt tabaka aydınlanmıyor. Strafe modeli ise biraz daha yer kaplayan, alt tabakası aydınlanır tipte bir model. Şahsen ben HyperX Alloy FPS modelini öneririm. Daha fazla avantajları var.

Tabii ki de var. HyperX Alloy FPS modelinde çelik kasa var, örgülü ve çıkarılabilir kablo yapısı var ve aydınlatmalar tuş üzerinde yani alt tabaka aydınlanmıyor. Strafe modeli ise biraz daha yer kaplayan, alt tabakası aydınlanır tipte bir model. Şahsen ben HyperX Alloy FPS modelini öneririm. Daha fazla avantajları var.
Benim aklım direk aydınlatmaya gitti. :cry:

HyperX Alloy FPS modeli benimde aklıma yatmıştı fakat blue switchler biraz fikrimi değiştirdi. Odamdan dışarı klavyeden ses çıkar mı ? Kararım Corsair'den yana çünkü red switchlere sahip bir model.

Arkadaşlar yeni farkettim Corsair sanırım Türkçe tuş dizilimine sahip değilmiş. Hyperx Alloy Fps Blue Switch Gaming Mekanik Klavye - n11.com bu linkteki klavye Türkçe tuş dizilimi mi ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı