Logitech G410 vs G610

Milisaniye hesaplarını geçiniz? O zaman bu yaptıkları dolandırıcılık.
Neyin dolandırıcılığı kardeşim? Saçma sapan iddialar atıp ortaya öyle kestirip atamazsın. Ne dedim de dolandırıcı oldum? Sadece bir yerlerden okuyarak, araştırarak mekanik klavyeler hakkında bilgi edinemezsiniz. Boş boş klavye delikanlılığı yapma. Dolandırıcı molandırıcı falan ne oluyor? Sen kimsin de böyle bir iddia da bulunuyorsun benim hakkımda? Yüzüme söyleyemeyeceğiniz şeyleri buradan yazma. Sonra adamı madam yaparlar haberin olsun.

Neyin dolandırıcılığı kardeşim? Saçma sapan iddialar atıp ortaya öyle kestirip atamazsın. Ne dedim de dolandırıcı oldum? Sadece bir yerlerden okuyarak, araştırarak mekanik klavyeler hakkında bilgi edinemezsiniz. Boş boş klavye delikanlılığı yapma. Dolandırıcı molandırıcı falan ne oluyor? Sen kimsin de böyle bir iddia da bulunuyorsun benim hakkımda? Yüzüme söyleyemeyeceğiniz şeyleri buradan yazma. Sonra adamı madam yaparlar haberin olsun.
Ya siz şaka mısınız? İnanmıyorum pes! Ben size mi dedim? Milisaniye hesapları önemli değil sadece matematiksel hissetmiyorsunuz bile diyorsunuz onlar ise %25 daha hızlı diye satıyor. Bu dolandırıcılık o zaman. Bu arada bu sosyalde bile böyle hakaretlerin olduğunu ilk defa gördüm tebrik ediyorum. Klavye delikanlısıymışım öğrenmiş oldum sağolun. Burda konuları tartışmak yerine kendinizi haklı göstermek için gelmişsiniz. Sizi adamı madam yapan terbiyeniz ile baş başa bırakıyorum.

Bu arada bu sosyalde bile böyle hakaretlerin olduğunu ilk defa gördüm tebrik ediyorum.
Siz başladınız bana hakaret etmeye. Dolandırıcı falan dediniz. Söylediğiniz cümleler ile bunu bana söylediğinizi anladım. O yüzden dedim bunları da.
Burada konuları tartışmak yerine kendinizi haklı göstermek için gelmişsiniz.
Ne kadar süredir bu platformdayım. Kaç bin tane mesajım var. Sırf bir konuda haklı olduğumu gösterip de egomu tatmin etmeye çalışacak kadar aciz birisi değilim. Konuyu nereye götürdünüz. Yok dolandırıcılık yok kendimi haklı göstermeye çalışmak falan. Siz nasıl yazarsanız karşınızda ki de öyle cevap verir.

Siz başladınız bana hakaret etmeye. Dolandırıcı falan dediniz. Söylediğiniz cümleler ile bunu bana söylediğinizi anladım. O yüzden dedim bunları da.

Ne kadar süredir bu platformdayım. Kaç bin tane mesajım var. Sırf bir konuda haklı olduğumu gösterip de egomu tatmin etmeye çalışacak kadar aciz birisi değilim. Konuyu nereye götürdünüz. Yok dolandırıcılık yok kendimi haklı göstermeye çalışmak falan. Siz nasıl yazarsanız karşınızda ki de öyle cevap verir.
Lütfen yazmadan önce dikkatli okuyun. Siz satıcı değilsiniz ben size niye dolandırıcı diyeyim? Bir kazancınız mı var o klavyeyi önerir iseniz? Bende sırf bir klavye yüzünden insanları kıracak kadar aciz değilim. Konu kapansın bir yanlış anlaşılma var ortada. İyi sosyaller.

Acaba HyperX Alloy FPS modelinin blue switchi FPS oyunlarında işimi görür mü yoksa illa red switchmi almak durumundayım ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı