Logitech G413 TKL SE'den Logitech G PRO X60'a geçilir mi?

KUSKASS

Picopat
Daha fazla  
Logitech G413 TKL SE'den Logitech G PRO X60'a geçilir mi? Şu anki klavyemden memnunum ama geçen Vatan'a gittiğimde orada G PRO'yu gördüm hoşuma gitti sizce geçmek mantıklı mı? Bir de %60 klavye kullanmak mantıklı mı?

Logitech G413 TKL SE'den Logitech G PRO X60'a geçilir mi? Şu anki klavyemden memnunum ama geçen Vatan'a gittiğimde orada G PRO'yu gördüm hoşuma gitti sizce geçmek mantıklı mı? Bir de %60 klavye kullanmak mantıklı mı?
%70 klavye kullanmak daha iyi bence. Bazen lazım oluyor F1 F2 tuşları FN+1 falan yapmak uğraştırıyor. Tavsiyem klavyenizde kalmanız.

Hayır ya G413 SE'de kal yada başka birşey al.

X60 fiyatına göre rezalet bir klavye Hotswap fakat Logitech kendi optik switchlerini kullanıyor ve hicbiryerde satılmıyor, sadece 1000 hz , HE switch kullanmıyor aşırı kazık olmasina rağmen.

Logitechin tek alinabilir klavyeleri G515 ve G PRO X RAPPID

%70 klavye kullanmak daha iyi bence. Bazen lazım oluyor F1 F2 tuşları FN+1 falan yapmak uğraştırıyor. Tavsiyem klavyenizde kalmanız.

Haklısınız bende o yüzden şüpheliyim %60 fazla kullanışsız gibi.

Hayır ya G413 SE'de kal ya da başka bir şey al.

X60 fiyatına göre rezalet bir klavye hotswap fakat Logitech kendi optik switchlerini kullanıyor ve hiçbir yerde satılmıyor, sadece 1000 Hz, he switch kullanmıyor aşırı kazık olmasina rağmen.

Logitech'in tek alinabilir klavyeleri G515 ve G PRO X rappıd.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim tipsel çok hoşuma gitmişti ama klavyemde kalacağım memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı