Logitech G413 Tuş Kırılmasını Garanti Kapsamında Onarır mı?

Tam olarak hangi telefonu aradınız? CTRL tusu bende de kırıldı. Icinde kaldı ayakları.
Rica etsem ayrıntılı anlatabilir misin? Hangi aşamaları izlemem lazım?

Tam olarak hangi telefonu aradınız? CTRL tusu bende de kırıldı. Icinde kaldı ayakları.
Rica etsem ayrıntılı anlatabilir misin? Hangi aşamaları izlemem lazım?
Açıkçası çok iyi hatırlamıyorum ama telefonda durumun keycap değişerek halledilemeyeceğini anlatmıştım sonra bana mail yollamışlar eski maillere baktım bir süreç işlenmiş ürünün seri numarası faturası vs. istenmiş ondan bir süre sonra fotoğrafları istemişler ve değişim onaylanmış.

0212 900 3173 Numarayı aradım bana da satıcıyla iletişime geçin içinde kalan bacakları onların çıkarması gerekiyor diyor. Bizim prosedürümüz böyle Türkiyede servisimiz yok diyor.

Yarın mesai saatlerinde tekrar arayacağım. Ama personel bana böyle dedi. Eğer satıcı sorunu çözemiyorsa sebeplerini belirtecek bir yazı yollaması gerek falan dedi.

Yarın mesai saatlerinde tekrar arayacağım. Ama personel bana böyle dedi. Eğer satıcı sorunu çözemiyorsa sebeplerini belirtecek bir yazı yollaması gerek falan dedi.
Dostum beni de ilk konuştuğum yetkili, satıcıya yönlerdirdi ama satıcı biz sadece servise yollarız deyince bende bir şekilde satıcıdan konuyu Logitech'e taşıdım sonra geçen bahsettiğim şekilde devam etti olay.

Dostum beni de ilk konuştuğum yetkili, satıcıya yönlerdirdi ama satıcı biz sadece servise yollarız deyince bende bir şekilde satıcıdan konuyu Logitech'e taşıdım sonra geçen bahsettiğim şekilde devam etti olay.
Logitech'e bu olayı nasıl taşıdın orasını hatırlıyor musun? Çünkü adam satıcıyla iletişime geçin diyecek. Uğraşmak istemiyorum en az 25-30 gün sürecek satıcı ile uğraşırsam.

Logitech'e bu olayı nasıl taşıdın orasını hatırlıyor musun? Çünkü adam satıcıyla iletişime geçin diyecek. Uğraşmak istemiyorum en az 25-30 gün sürecek satıcı ile uğraşırsam.
Satıcının ürüne herhangi bir tamir vs. yapması mümkün değil diye biliyorum, ben ilk olarak mail attım satıcıya yönlerdirdi sonra telefonla aradım başka bir müşteri temsilcisine derdimi anlattım ve bana destek numarasındaki kaydımdan talep maili taslağı yolladı (hangi bilgileri göndermem gerektiğini içeren) sonrasında onay süreçleri işledi ürün fotoğrafları istendi.

Nasıl olduysa dün bir daha aradığımda bir kadın çıktı. Mail atacağım o maile istenilen şekilde karşılık verin dedi. 3 açıdan fotoğraf ve fatura istedi. Şimdi bir daha aradım. Mail elime ulaştı işlemi üst birime yönlendireceğim dedi. Bekliyorum şuan.
Ama müşteri hizmetlerinde çalışanlar çok bilgili değil. Avrupa dan hizmet veriyorlarmış. Türkçe çatpat konuşuyorlar.

Nasıl olduysa dün bir daha aradığımda bir kadın çıktı. Mail atacağım o maile istenilen şekilde karşılık verin dedi. 3 açıdan fotoğraf ve fatura istedi. Şimdi bir daha aradım. Mail elime ulaştı işlemi üst birime yönlendireceğim dedi. Bekliyorum şuan.
Ama müşteri hizmetlerinde çalışanlar çok bilgili değil. Avrupa dan hizmet veriyorlarmış. Türkçe çatpat konuşuyorlar.
Bende 2 farklı Rus aksanlı müşteri temsilcisi ile görüşmüştüm gülesim gelmedi değil :),anlattığına göre işlerin yolunda gözüküyor hayırlısıyla sonuçlanır umarım biraz sürebilir benim 1 ay kadar sürmüştü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı