Logitech G430 VS Monster Pusat Virtual 7.1

Bayat Beyi

Hectopat
Merhaba arkadaşlar oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Oynayacağım oyunlarda ses kasmak önemli olacak arkadaşlarımla da konuşacağım için mikrofona önem veriyorum. G430'da hoşuma giden şey dönebilen kulaklıklar ve kolayca kapanan mikrofon. Monster içinse çok güzel incelemeler gördüm bilemiyorum. Başka bir kulaklık da önerebilirsiniz.

İkisi de iyi ürünler değil. Bütçeniz sanırım 400 TL civarı;

Giriş seviyesi kulaklıkların fiyatları bir hayli yükseldi. Birkaç ay öncesine kadar 300 TL'ye Arctis 3 250 TL'ye Cloud Stinger ve HS50, 375 TL'ye ise Cloud Silver alınabiliyordu.

Giriş seviyesi kulaklıkların fiyatları bir hayli yükseldi. Birkaç ay öncesine kadar 300 TL'ye Arctis 3 250 TL'ye Cloud Stinger ve HS50, 375 TL'ye ise Cloud Silver alınabiliyordu.

Hocam ilk gösterdiğiniz benim de çok hoşuma giden bir kulaklık ama 7.1 yok açıkcası pek bilgim de Yok sanırım yön tayin etmeye yarıyor o sebepten elemiştim onu mikrofonu çok işlevsel geliyor bana da .

Hocam Hyperx Cloud stinger mi alayım ? Yoksa Steelseries Arctis 3 mü ?

Monster kulaklığını 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok düzenli kullanırsan seni 2 yıl götürür ayrıca 7.1 basslı titreşim özelliği var kumandası var çok güzel birisi odana baskın yaptımı mikrofonu hemen kapatıyorsun ayrıca kumandada titreşim açma kapama mikrofon açma kapama ve rgb açma kapama var almanı tercih ederim aslında bu kulaklık başka bir marka üstüne logolarını basıp satıyorlar gibi birşey.

Monster kulaklığını 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok düzenli kullanırsan seni 2 yıl götürür ayrıca 7.1 basslı titreşim özelliği var kumandası var çok güzel birisi odana baskın yaptımı mikrofonu hemen kapatıyorsun ayrıca kumandada titreşim açma kapama mikrofon açma kapama ve rgb açma kapama var almanı tercih ederim aslında bu kulaklık başka bir marka üstüne logolarını basıp satıyorlar gibi birşey.
Nasıl hocam şuan memnun musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı