Logitech G432 vs HyperX Cloud II görüşlerim

Alpkan

Kilopat
Katılım
16 Kasım 2016
Mesajlar
293
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba,

Son bir haftada konu başlığında bahsi geçen kulaklıkları alıp kullanma şansım oldu. Kulaklık almak isteyen arkadaşlar için görüşlerimi aktarmak istiyorum.

Son 6 senedir Razer Kraken 7.1 kullanıyordum. Gayet de memnundum ancak temassızlık yapmaya başlamıştı ve tamir ettirmek için götürdüğümde ipek kablo kullanıldığı için müdahale edilemeyeceği söylendi. Yeni bir kulaklık almanın vakti gelmişti.
Öncelikle fiyatından dolayı Logitech G432 aldım. Fiyat olarak gayet uygundu ve okuduğum yorumlarda ve incelediğim videolarda kulaklık için çok güzel yorumlar vardı.

Amazon üzerinde aldığım için ertesi gün geldi ve heyecanla kulaklığı kullanmak için kutusundan çıkardım. Kulaklığın görüntüsü çok hoş geldi ancak terslikler kulaklığı takınca başladı. Kulaklığın pedi çok rahatsız geldi ve izolasyonu iyi gelmedi. Ancak bu benim için çok büyük bir problem değildi çünkü profesyonel bir oyuncu değilim ve çok iyi ses kasma gibi bir derdim yok.

Lafı uzun tutmayayım, kısaca hemen görüşlerimi bildireyim. Logitech G432'nin ses yüksekliği inanılmaz düşük geldi. Jak girişi ile takıldığında idare eder ama USB ile bağlanıldığında ses çok belirgin bir şekilde düşüyor. Bu ses sorunu ile karşılaşınca yeni bir kulaklık almaya karar verdim ve HyperX Cloud II aldım. Fark kulaklığı elinize alır almaz belli oluyor. Kulaklığın ses yükseliği ve ses kalitesi G432 ile kıyaslanamaz bile. Mikrofonu gayet iyi. Discord'da arkadaşlarım sen ne ile konuşuyorsun diye sormaya başladılar. Bence bu iki kulaklığı kıyaslamak doğru olmaz, bütçesi yeten arkadaşlara kesinlikle bu iki kulaklık arasından HyperX Cloud II almasını tavsiye ederim. G432 için iade talebi oluşturdum, kulaklığı evimden gelip alacaklar. Bana ulaşmalarını bekliyorum.

Yukarıda yazdıklarım tamamen kendi tecrübelerime dayanarak yazdığım görüşlerimdir. Başkalarının daha farklı tecrübeleri olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatıcam ama HyperX Cloud II 7.1 ses kararlılığı ve ses şiddeti, ses şiddeti ve ses netliği anlamında ne kadar iyi.

FPS oyunlarındaki 7.1 performansı gerçekten çok başarılı. Ayrıca kulaklığın ergonomisi, hafifliği ve uzun kullanımda baş kısmını ağrıtmaması gibi gerçekleri var. Bence kesinlikle denemelisiniz.
 

Geri
Yukarı