jacksparrow56
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Farem Logitech G502 Hero ve sensörü çok az yanıyor. Bozuldu mu diye şüphe ediyorum. Garantiye gitmelik bir durum var mı?
Hocam hemen hemen hiç yok diyorum.Düşündüğüm şeyi soruyorsanız artık optiğin baktığı yere kırmızı ışık saçan fareler çok azaldı, teknoloji değişti farelerde artık gözle zor görünen ışıkları var.
Düşündüğüm şeyi soruyorsanız artık optiğin baktığı yere kırmızı ışık saçan fareler çok azaldı, teknoloji değişti farelerde artık gözle zor görünen ışıkları var.
Hocam sensörden yansıyan ışıktan mı bahsediyorsunuz? Fotoğraf ekleme şansınız var mı?
Hocam sensörden yansıyan ışıktan mı bahsediyorsunuz? Fotoğraf ekleme şansınız var mı?
Hocam?Hocam sensörden yansıyan ışıktan mı bahsediyorsunuz? Fotoğraf ekleme şansınız var mı?
Hocam garantide ne diyeceğim pek o işleri bilmiyorum ve yazılım güncellemesi nasıl oluyor hocam yardım edebilirseniz sevinirim.Hocam yeni nesil sensörler zaten böyle artık. Belirli bir açıdan bakınca çok az bir kırmızı ışık görebilirsin belki. Bunun dışında eskisi gibi lazer benzeri yüksek bir ışık yaymazlar.
Valorantta donmanın sebebi kullandığınız mouse pad de olabilir. Farklı yüzeylerde denediğinizde sorun devam ediyorsa yazılım güncellemesi yapmayı deneyin. Son olarak garantiye gönderebilirsiniz.
Hocam hemen hemen hiç yok diyorum.
Hocam garantiye giriyor mu bu?
Arkadaşlar konu öldü mü neden cevap yazmıyorsunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.