Logitech G502 vs SteelSeries Rival 600

Rival 600 öneririm. Ergonomi bakımından başarılı. Çift sensör sayesinde daha stabil performans sunuyor.

Sorum başlıktaki gibidir. Ergonomik ve dengeli olması önemli. Hangisini önerirsiniz ya da 400 TL bandında daha iyi mouselar bulabilir miyim?

Logitech G502 yeni aldım bende. Eksisi şu, orta tuş çok sert, çevirirken biraz zorlanma hissi oluyor. Üzerinde düğmesi var ona basınca orta tuş çok hızlı bir şekilde dönebiliyor ama biraz kullanışsız, ayar yapmak lazım. Ben alışmakta biraz zorlandım ama alıştım sanırım.

Logitech G502'nin üstündeki tuşlar sana yarayacaksa alabilirsin ama o tuşlara ihtiyacın yoksa hiç kullanmadım fakat Rival 600 alabilirsin.

İkisi de üzmez güzel fareler G502'yi uzun süre kullandım, Rival 600'ü ise tekno marketlere her yolum düştüğünde deniyorum. Bence Rival 600 daha güncel ve bir tık daha üst düzey fare. Ben olsam Rival 600 alırdım, kendi fiyat aralığındaki en iyi fare.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı