Palm tutuyorum Elim cok büyük o yuzden bütçe 5 6 bin olurBütçe, tutuş şekli, el boyutu?
Çok sağolHocam şu siteyi de ziyaret ederseniz çok daha ayrıntılı görebilirsiniz karşılaştırmayı.
Site linki: Logitech G502 Lightspeed vs Logitech G502 X Plus vs Razer Basilisk V3 Pro | Mouse KarÅılaÅtırma
Rica ederim. Çözüm, işaretlenebiliyorsa sevinirimÇok sağol
Başkan uygulamayı dün yükledim nasıl yapılıyo soyle yapim ?Rica ederim. Çözüm, işaretlenebiliyorsa sevinirim
Sıkıntı değil uğraşmanıza gerek yok sadece göz önünde bulunuyorsa yapabilirseniz diye söyledim.Başkan uygulamayı dün yükledim nasıl yapılıyo soyle yapim ?
Birde 7 8 bin tl bütçe kablosuz oyuncu kulaklığı önerin varmıdır steelseries düşmüştüm?Sıkıntı değil uğraşmanıza gerek yok sadece göz önünde bulunuyorsa yapabilirseniz diye söyledim.
Bende şuan Logitech G335 var fiyatı da 2k fiyat bandında olması lazım. Onu haricinde çok bilgim yok diğer markalar hakkında ama Steelseries'te güzel marka önemli olan o güzel markalar arasında seçim yapmak alsında.Birde 7 8 bin tl bütçe kablosuz oyuncu kulaklığı önerin varmıdır steelseries düşmüştüm?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.