Logitech G510 klavye nasıldır?

Buradan inceleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Gerçekten ihtiyacın varsa bu ürünü al. Şahsen heves edip g105 modelini aldım ama yok makro yok g tuşları falan hiç birini kullanmıyorum. Sadece ışığı çok işime yarıyor. Tabi bazı g tuşlarını kullanıyorum yalan olmasın. Yani iyi düşün :)
 
Sisteme 10.000 tl veren bir insan için para değildir bence. :) Ama ben gibiler için haddinden çok ama çok fazla gereksiz.
 
Muhtemelen konuyu buraya açtığı için, belkide yanlışlıkla açmıştı kim bilir. Hemen ceza ver ama konuyu doğru yere taşımaya tenezzül etme, bravo yönetici.
 
Dün direk ceza yedim konuyu düzenleyemeden maalesef. Klavyeyi sipariş ettim. Bende verilmez diyorum ama artık vermem gerektiğine inanıyorum. Ses olarak daktiloyla yarışacak klavyeler kullandım ve yılda 2 kez klavye değiştirdiğim oldu. Işıkta gerekli ... Işık sessizlik ve kalite aldım işin açığı. Fare soracağım ama konu açmam gerekiyor orayada beklerim :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı