Logitech G533 alınır mı?

Turkuvaz

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2017
Mesajlar
234
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Logitech G533 kulaklığı almayı düşünüyorum, şu an kullandığım kulaklık G430 ve çok sıkıldım kulaklıktan. Sizce gecmeye değer mi? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Logitechin giriş seviyesi ürünleri bence iyi fakat üst seviyelerde ben de Logitech almam açıkçası, parasını hakettiğini düşünmüyorum. Arctis serisi rahatsız geldi ise Sennheiser GSP 300, HyperX Cloud 2, Razer Tresher Tournament Edition, Corsair Void Pro bakabilirsin.
 
@P3rcy corsair void pro hariç hepsi sunni deri var 5 saat kulaklıkla geçirdim zamanlar kulaklarım çok terliyor o yüzden onları tercih etmek istemiyorum corsair void pro dahamı iyidir sizce g533 g633 g933 göre
 
Açıkçası ben saydıklarımdan öncelikli olarak GSP300 veya Cloud 2'yi tercih ederdim. Cloud2'de sünger pedleri de çıkıyor kutusunun içinden değiştirebilirsin. Ama yine de tercih etmek istemezsen saydığım kulaklıklar Logitech'ten iyidir diye düşünüyorum. Bana kalırsa hiçbir tanesi masraf edip G430'u değiştirmeye değmez. G430 kötü bir model değil. Yeni alacak olsan önermem fakat zaten sahipsin, değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum.
 
Corsair Void RGB Wireless 7.1 Special razer man'o war 7.1 kablosuz SteelSeries Arctis 7 kablosuz seç istediğini bu üründen ayrıca ped konusunda tatmin ederler mi seni bilemem tabi bunlar beni tatmin etmez dersen orasını bilemem lakin bu ürünleri alırken mutlaka deneme fırsatı bulman lazım
 
Gsp300 kullanabileceğin konfor anlamında en rahat kulaklıklardan biridir o fiyat bandında.
Kendim ise g633 kullanıyorum şu an ki fiyatını haketmiyor, zamanında 550 ye almıştım.
Belki bu bilgiler işine yarar.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı