Logitech G610 tuşlarının çoğu kırıldı

ibrahim47ergin

Decapat
2017'den beri kullandığım Logitech G610 şu ana kadar çok sorun çıkardı. Hepsini tamir ettim anca uzun süredir tuşları kırık kırık olan tuşların S, Ş, D tuşları bu 3 tam kırık ama diğer 15 tane neredeyse tuş sağlam değil. Tuşlar yerine başka tuşlar taktım ama hiç güzel olmuyor ve onlar da kırılacak gibi. Yani ne yapabilirim başına gelen ne yaptı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz itiraf ediyorsunuz, klavyenin yarisi kirilacak gibi diyorsaniz yeni klavye disinda baska careniz yok. Eger illa klavyi tamir edecegim diyorsaniz yurtdisindan Cherry MX tuslar alarak lehim yapmak zorunda kalacaksiniz.

Lehim olayı değil, tuşlar kırık. Klavye sağlam, hiçbir tuşunda sorun yok ama kapak tuşları kırık.

Son düzenleyen: Moderatör:
2017'den beri kullandığım Logitech G610 şu ana kadar çok sorun çıkardı. Hepsini tamir ettim anca uzun süredir tuşları kırık kırık olan tuşların S, Ş, D tuşları bu 3 tam kırık ama diğer 15 tane neredeyse tuş sağlam değil. Tuşlar yerine başka tuşlar taktım ama hiç güzel olmuyor ve onlar da kırılacak gibi. Yani ne yapabilirim başına gelen ne yaptı?

Romer-g Switchlerin keycap tasarimindan kaynakli o

Tuş takımı almak kolay da binbir türlü sorunu var o işin. layout tutmayacak, bottow row standart olmadığı için sorun çıkacak, küçük shift büyük enter vs say say bitmez. Bir de Türkçe karakter istiyorsa zaten geçmiş olsun hiç yok neredeyse.

Logitech desteğe yazsın bazı arkadaşlarıma garantisi bittiği halde ellerinde varsa tuş takımı yolladıklarını duymuştum, bazılarında da elimize kalmadı diyerek yollamamışlardı. Modeli belirtsin ellerinde varsa yollayabilirler şansını denemiş olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı