Hocam dürüst olmak gerekirse hala tam bir tatmin edici bir cevap almadım.
Yakınlarımda bahsettiğim modelleri deneyebilecek imkanım olsaydı ilk fırsatta gidip denerdim ama maalesef...
Açıkçası artık eskisi kadar rekabetçi oyunlar oynamadığım için "7.1'i şöyle olsun, adamı taaa 200M'de de duyabileyim, şöyle ışıklı olsun, basları yüzümdeki kılları titretsin" gibi şeyleri pek takmıyor ve düşünmüyorum.
Aldığım kulaklık mümkünse rahat, şık ve hafif olsun, kaliteli bir garanti/müşteri hizmeti sağlasın, mikrofon kalitesi çok aşırı kaliteli değil ama çöpte olmasın ve kulaklık padleri kumaş olsun (Cloud 2 ve Logitech G935 kullandım ve deri padlerin ses yalıtımı konusunda kumaş padlerden üstün olduğunu biliyorum (ki odada zaten tekim ve ekstra ses yalıtıma pek de ihtiyaç duymuyorum)ama deri padler kaliteli olmadığı sürece çok hızlı dökülmeye ve yıpranmaya başlıyorlar ve kulandığım bu iki kulaklıkta aynı problemi yaşadım -ki odada zaten tekim ve ekstra ses yalıtıma pek de ihtiyaç duymuyorum))
Pek müzik dinlemem o yüzden müzik performansı için bir şey demeyeceğim fakat çokça video, dizi ve film izlediğim için ve yakında da editörlükte yapacağım için sesin kaliteli olması benim açımdan çok daha iyi olur...
Arctis serisinin rahatlık ve şıklık konusunda benim için ayrı bir yeri olduğundan bahsetmiştim (nova serisi değil) hep Arctis 7 veya 9 almayı hayal ediyordum o yüzden çok büyük bir fark olmadığı sürece sanki Arctis 9 dışındaki tüm önerilere sıcak bakamayacağım
Ha bunu da belirtmek isterim Logitech G733'ün en güzel özelliği benim için rakiplerine nazaran çok hafif olması ve bende alacağım kulaklığın en azından kullanmış olduğum Logitech G935'e nazaran hafif olmasını isterim