Logitech G733 alınır mı?

Bütçe
1700-1800
Uygun fiyatlı hoparlörden pek bir şey beklememek lazım şart değilse alınmaz bence benim iyi denecek hoparlörler bile çoğu 2 binden başlıyor gerisi pek keyif vermez.

Yani benim bilgim yok hiç araştırmadım ne desem yalan olur.

Hocam çok büyük bir beklentim yok zaten
Kaldı ki Rampage kullanıyordum ses kalitesinden memnundum zamanıda 100₺ ye aldım

Hocam çok büyük bir beklentim yok zaten
Kaldı ki Rampage kullanıyordum ses kalitesinden memnundum zamanıda 100₺ ye aldım
İşte o zaman ki 100 liralık hoparlör belki o fiyatlardakine taş çıkarır her şey ateş pahası pek bilgim yok iyi bir şey arıyorsanız 2 bin lira civarına Razer Leviathan var o da dediğim gibi üst seviyeye çıkıyor onun dışındakiler ne alırsanız sizi idare edecektir.

Merhabalar hocam.
Ürünü 5 gün önce satın aldım. İlk kablosuz kulaklık deneyimim oldu. İlk gün harika müthiş hiçbir problem yok. Ama sonraki günler sanki sol taraftan sağa nazaran az ses geliyor gibi hissettim. Psikolojik mi anlamadım. Herhangi bir öneriniz var mıdır?

beyler kulaklığı almayı düşünüyorumda mikrofon kalitesi pek iyi değil sanki öyle diyorlar sizce almalımıyım?

beyler kulaklığı almayı düşünüyorumda mikrofon kalitesi pek iyi değil sanki öyle diyorlar sizce almalımıyım?
Kanka Logitech G uygulamasından ayarlarsan o kadarda kötü değil. EQ ayarlarıyla daha güzel oluyor. Ben Memnunum Kulaklıktan Tavsiye Edebilirim.

Merhabalar, ürünü ben de almayı düşünüyorum, siz aldınız mı acaba? Aldıysanız ya da forumda kullanan arkadaşımız var ise deneyimlerini paylaşabilir mi?
Kanka aldın mı ürünü? Ses kalitesi olsun fps oyunlarında CS:GO, Valorant gibi oyunlarda kullanışlı mı?

Peki hocam rekabetçi tarzı Valorant, CS:GO vs. hala oynuyor olsaydınız öneriniz ne olurdu?

Hocam önerir misiniz g733ü eski kullanıcılardan sayılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…