Logitech G733 alınır mı?

Bütçe
1700-1800
Kesinliklike hocam aslında çok almak istedim ama acele karar vermemek adına iyiki biraz düşünmek için vakit ayırmışım :D
Şimdi de hoparlör veya soundbar almayı planlıyorum halihazırda kullandığım Rampage hoparlörü cızırtı yapmaya başladı ve çok rahatsız ediyor ve üstelik RGB ışıkları gözüme battığı için ve ışıklarını kapatamadığım için değiştireceğim ama ne alacağımı bilmiyorum.

Bütçek 400-700₺ acaba sizler öneri yapabilir misiniz bilginiz varsa?
Uygun fiyatlı hoparlörden pek bir şey beklememek lazım şart değilse alınmaz bence benim iyi denecek hoparlörler bile çoğu 2 binden başlıyor gerisi pek keyif vermez.

Yani benim bilgim yok hiç araştırmadım ne desem yalan olur.

Uygun fiyatlı hoparlörden pek bir şey beklememek lazım şart değilse alınmaz bence benim iyi denecek hoparlörler bile çoğu 2 binden başlıyor gerisi pek keyif vermez.

Yani benim bilgim yok hiç araştırmadım ne desem yalan olur.
Hocam çok büyük bir beklentim yok zaten :D
Kaldı ki Rampage kullanıyordum ses kalitesinden memnundum zamanıda 100₺ ye aldım

Hocam çok büyük bir beklentim yok zaten :D
Kaldı ki Rampage kullanıyordum ses kalitesinden memnundum zamanıda 100₺ ye aldım
İşte o zaman ki 100 liralık hoparlör belki o fiyatlardakine taş çıkarır her şey ateş pahası pek bilgim yok iyi bir şey arıyorsanız 2 bin lira civarına Razer Leviathan var o da dediğim gibi üst seviyeye çıkıyor onun dışındakiler ne alırsanız sizi idare edecektir.

Merhabalar hocam.
Şarjı bana günde ortalama 4 saat kullanımda 3 gün gidiyor. Bende de gözlük var o yüzden ışıkları kapatarak kullanıyorum ilk başlarda çok rahatsız ediyordu gözüme lazer tutuluyor gibi ama ara sıra kendi kendine açıldığını fark ettim. Çok da rahatsız etmiyormuş. Pedleri çok rahat onun garantisini veririm. Alışma sürecinden sonra gözlükle hiç rahatsız etmiyor.
Ürünü 5 gün önce satın aldım. İlk kablosuz kulaklık deneyimim oldu. İlk gün harika müthiş hiçbir problem yok. Ama sonraki günler sanki sol taraftan sağa nazaran az ses geliyor gibi hissettim. Psikolojik mi anlamadım. Herhangi bir öneriniz var mıdır?

beyler kulaklığı almayı düşünüyorumda mikrofon kalitesi pek iyi değil sanki öyle diyorlar sizce almalımıyım?
Kanka Logitech G uygulamasından ayarlarsan o kadarda kötü değil. EQ ayarlarıyla daha güzel oluyor. Ben Memnunum Kulaklıktan Tavsiye Edebilirim.

Merhabalar, ürünü ben de almayı düşünüyorum, siz aldınız mı acaba? Aldıysanız ya da forumda kullanan arkadaşımız var ise deneyimlerini paylaşabilir mi?
Kanka aldın mı ürünü? Ses kalitesi olsun fps oyunlarında CS:GO, Valorant gibi oyunlarda kullanışlı mı?

Hocam dürüst olmak gerekirse hala tam bir tatmin edici bir cevap almadım.
Yakınlarımda bahsettiğim modelleri deneyebilecek imkanım olsaydı ilk fırsatta gidip denerdim ama maalesef...
Açıkçası artık eskisi kadar rekabetçi oyunlar oynamadığım için "7.1'i şöyle olsun, adamı taaa 200M'de de duyabileyim, şöyle ışıklı olsun, basları yüzümdeki kılları titretsin" gibi şeyleri pek takmıyor ve düşünmüyorum.

Aldığım kulaklık mümkünse rahat, şık ve hafif olsun, kaliteli bir garanti/müşteri hizmeti sağlasın, mikrofon kalitesi çok aşırı kaliteli değil ama çöpte olmasın ve kulaklık padleri kumaş olsun (Cloud 2 ve Logitech G935 kullandım ve deri padlerin ses yalıtımı konusunda kumaş padlerden üstün olduğunu biliyorum (ki odada zaten tekim ve ekstra ses yalıtıma pek de ihtiyaç duymuyorum)ama deri padler kaliteli olmadığı sürece çok hızlı dökülmeye ve yıpranmaya başlıyorlar ve kulandığım bu iki kulaklıkta aynı problemi yaşadım -ki odada zaten tekim ve ekstra ses yalıtıma pek de ihtiyaç duymuyorum))

Pek müzik dinlemem o yüzden müzik performansı için bir şey demeyeceğim fakat çokça video, dizi ve film izlediğim için ve yakında da editörlükte yapacağım için sesin kaliteli olması benim açımdan çok daha iyi olur...

Arctis serisinin rahatlık ve şıklık konusunda benim için ayrı bir yeri olduğundan bahsetmiştim (nova serisi değil) hep Arctis 7 veya 9 almayı hayal ediyordum o yüzden çok büyük bir fark olmadığı sürece sanki Arctis 9 dışındaki tüm önerilere sıcak bakamayacağım :(

Ha bunu da belirtmek isterim Logitech G733'ün en güzel özelliği benim için rakiplerine nazaran çok hafif olması ve bende alacağım kulaklığın en azından kullanmış olduğum Logitech G935'e nazaran hafif olmasını isterim :D

Peki hocam rekabetçi tarzı Valorant, CS:GO vs. hala oynuyor olsaydınız öneriniz ne olurdu?

Öncelikle ben alırken hiç yorum bulamadığım için yorum yapmak istiyorum, ürünün beyaz rengi elime dün ulaştı. Oldukça hafif yaklaşık 2 saat oyun oynadım kafamda yok gibi o derece. Genel olarak wireless ve/veya yüksek segment kulaklıklar kadın dostu olmuyor g635 çok iyiydi ama 1 senede kafamı ezdi resmen. Şarjı tabi zamanla ölecek ama %40 kutudan çıkardım biraz müzik dinledim 2 saat kadar da fortnite save the world oynadım sesler bana yeterli geldi ve 2 saatin sonunda %23 şarjı kaldı şimdilik bu iyi gibi. Wireless alıcıya gelirsek kasanın arkasına taktım 7 metre koridordan geçip mutfağa girdiğim anda kesildi ama oda içerisinde yeterli. Kulaklık ayarı bildiğimiz kulaklıklar gibi kenarlardan açılmıyor,aradaki bandın kademesini değişerek kullanabiliyoruz. Fiyat/performans ürünü kesinlikle değil ama benim için konfor ürünü oldu.
Son olarak ben bunu alırken biliyordum ama belki siz duymamışsınızdır;
Benim gibi gözlük kullanıyorsanız kenardaki rgbler gözlükten aşırı yansıyor bu da oyundayken gözünüze biri lazer tutuyormuş hissi yaratıyor ara ara. Ben kapatarak kullanmayı tercih ettim. Çerçeve kenarlarında herhangi bir baskı yaratmadı. Başka bir sorunuz olursa kullandıkça yardımcı olabilirim.
Hocam önerir misiniz g733ü eski kullanıcılardan sayılırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı