Logitech G733 kulaklık mikrofonu kendi sesini kısıyor

XENOARES

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB: MSI MPG B550 Gaming Plus, CPU: AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz, GPU: Asus Rog Strix RTX 3060 OC 12GB, RAM: G.SKILL Trident Z NEO 2x16=32 GB 3600MHz, DISK: Crucial P3 Plus NVMe M.2 SSD, PSU: RAMPAGE 750W BRONZE 80+, CASE: MSI MAG PANO 100R PZ WHITE RGB TEMPERED GLASS USB 3.2 ATX MID TOWER, [ALIENWARE 360 Hz 0.5 ms MONITOR]
Meslek
Öğrenci
Herkese selamlar. 2024 Haziran ayında YouTube'da izlediğim birçok kanalın bu kulaklığı övmesi üzerine Logitech G733 lightspeed kablosuz kulaklığını satın aldım. Daha önceden Rampage orbit-s marka kulaklığım vardı ve tam 4 yıl kullanmıştım ve sesimin karşıya az gitme, hiç gitmeme veya cızırtılı gitmesi söz konusu değildi. Fakat ben G733'ü aldıktan sonra arkadaşlarım sürekli sesimin ben konuşurken kısıldığından şikayet etmeye başladılar.

Arkadaşlarımın bu şikayetlerinden yola çıkarak hem kulaklığın yazılımından, hem de Denetim Masası'ndan kontrol ettiğimde ses düzeyimin en kötü ihtimalle %100-%90 düzeylerinde seyretmesi gerekir iken genellikle %15-%8 düzeylerinde seyrettiğini fark ettim ve şoka girdim. Özetlemek gerekirse 8 aydır mikrofon açısından mağdur bir haldeyim.

Öyle bir kısılma ki, manuel olarak açmadığım sürece ne kadar bağırırsam bağırayım, sesimin onlara fısıltı gibi iletiliyor. Kulaklık en baştan beri ben konuştukça sesimi kısıyor. Neredeyse masa mikrofonuna yakın bir ücret verdim ve sesimi fısıltı şeklinde iletmesi açıkçası sinirime dokundu. Bu problemi sık sık yaşıyordum fakat şu an gerçekten sinirime dokundu. Kafayı yemek üzereyim. Bu kısılmanın çaresini bilen arkadaşlar varsa ve yarımcı olurlarsa çok sevinirim. Gerek olursa diye sistem özelliklerim de burada yazılı.

1737491033843.png

Windows'tan kaynaklı otomatik sesli konuşunca kısıyor saçma bir sistem, bende çözemedim nasıl kapatıldığını.

Son düzenleme:
Windows'tan kaynaklı otomatik sesli konuşunca kısıyor saçma bir sistem bende çözemedim nasıl kapatıldığını.
Başta ben de tahmin etmiştim Windows kendi mi kısıyor acaba diye. Meğer gerçekten de öyleymiş. Sebebini anladım, şimdi çözüm bulmak istiyorum. Sosyal üzerinde yardımcı olabilecek birileri var mı acaba tanıdığınız?

Bende 2.5 sene kullandım bunu blue voice yapıyor olabilir. kapalı deneyin.
Blue Vo!ce kapalı iken de denedim hocam olmadı. Sanki denetim masası üzerinden kısılıyor gibi.

Başta ben de tahmin etmiştim Windows kendi mi kısıyor acaba diye. Meğer gerçekten de öyleymiş. Sebebini anladım, şimdi çözüm bulmak istiyorum. Sosyal üzerinde yardımcı olabilecek birileri var mı acaba tanıdığınız?

Blue vo! CE kapalı iken de denedim hocam olmadı. Sanki Denetim Masası üzerinden kısılıyor gibi.

Ben bir ara bayağı bir bakmıştım çözümüne fakat hiçbiri çalışmadı.

Ben bir ara bayağı bir bakmıştım çözümüne fakat hiçbiri çalışmadı.
270₺ ye aldığım kulaklık bile böyle bir sorun çıkarmamıştı oysa. Desenize gitti onca para. Bir hiç uğuruna... 😣

Bilemiyorum ben hiç sorun yaşamadım. Dongle (Wireless alıcısı) kırıldı SteelSeries Nova 5'e geçtim ve çağ atladım varsa imkanın sende geç. G733 tam bir çöpmüş diyeceksin.
Evet hocam evet onu ben şimdiden fark ettim malesef.

270₺ ye aldığım kulaklık bile böyle bir sorun çıkarmamıştı oysa. Desenize gitti onca para. Bir hiç uğuruna... 😣

Evet hocam evet onu ben şimdiden fark ettim maalesef.

Kulaklıktan dolayı olduğunu sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı