Logitech G733 LED ışıkları açık ve kapalı şekilde pil ömrü ne kadardır?

Ipares

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2020
Mesajlar
1.450
Makaleler
7
Çözümler
6
Yer
Izmir
Hediye olarak aldığım bir Logitech G733 var. Şimdiye kadar iki akşam-gece süresince kullandım. Ufaktan yorumlarımı aktarıp sorularıma geçeyim.

Kulaklık inanılmaz hafif, rahat. Işıkları gayet hoş. Kablosuz kapsaması da gayet iyi. Arada 2 oda olan mutfakta bile özellikle buzdolabı yakınlarında parazitlense bile ses almaya devam edebiliyorum.
Kablosuz olması zaten en büyük artısı eski kulaklığıma göre. Işıkları vs. de gayet iyi ama mikrofon takılı kullanacaksanız bir kulaklık standı şart.
Mikrofon kalitesi olarak eski kulaklığıma göre (Razer BlackShark V2 X) biraz kötü ama fena değil. G HUB gürültü engelleme vs. düşünüldüğünde Yayıncı 2 ön ayarı güzel çalışıyor. Elle ayar yapıp daha iyisini elde ettim hatta. Ama her türlü eski kulaklığın yerini tutamaz.

Gelelim asıl konuya. Bu kulaklığı ben LED açık şekilde kullansam ne kadar süre şarjı gider, kapalı kullansam ne kadar?
Ayrıca bataryaların ömrünün tükenmesi konusunu bildirirseniz sevinirim. Malum bu kabloyla çalışamıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben açık şekilde kullanıyorum 2. Günün akşamı(bazen sonraki güne kayıyor) şarja koyuyorum. Işıksız ise 3. Günün İkindi vakitleri falan koyuyorum. Batarya konusunda fikrim yok bilgili biri yorum atarsa ben de öğrenmiş olurum. Ve kulaklığı yaklaşık 1 sene oldu olacak kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı