SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 15 Mart 2024 #1 Merhaba, kulaklığı maksimum 4 gün önce almışımdır %73 ile geldi şu anda %8 de takılı kaldı 20 dakika şarj ettim sonra geri taktığımda hala %8 gösteriyor ne yapmam lazım? Kablosu orijinal adaptör değiştirdim bozuktur diye fakat işe yaramadı.
Merhaba, kulaklığı maksimum 4 gün önce almışımdır %73 ile geldi şu anda %8 de takılı kaldı 20 dakika şarj ettim sonra geri taktığımda hala %8 gösteriyor ne yapmam lazım? Kablosu orijinal adaptör değiştirdim bozuktur diye fakat işe yaramadı.
Çözüm fiu 15 Mart 2024 Bende kullanıyorum G733. G hub bazen saçmalayabiliyor. Sarj bitip kulaklık açılmayana kadar kullan sonra tekrar sarj et bakalım ne olacak.
Bende kullanıyorum G733. G hub bazen saçmalayabiliyor. Sarj bitip kulaklık açılmayana kadar kullan sonra tekrar sarj et bakalım ne olacak.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 15 Mart 2024 #2 Bende kullanıyorum G733. G hub bazen saçmalayabiliyor. Sarj bitip kulaklık açılmayana kadar kullan sonra tekrar sarj et bakalım ne olacak. Artı 0 Eksi Çözüm
Bende kullanıyorum G733. G hub bazen saçmalayabiliyor. Sarj bitip kulaklık açılmayana kadar kullan sonra tekrar sarj et bakalım ne olacak.
KS KS SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 15 Mart 2024 #3 fiu dedi: Bende kullanıyorum g733. G HUB bazen saçmalayabiliyor. Şarj bitip kulaklık açılmayana kadar kullan sonra tekrar şarj et bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam değişiklik olursa geri buraya yazarım size. Artı 0 Eksi
fiu dedi: Bende kullanıyorum g733. G HUB bazen saçmalayabiliyor. Şarj bitip kulaklık açılmayana kadar kullan sonra tekrar şarj et bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam değişiklik olursa geri buraya yazarım size.
rxxzy Femtopat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #4 Benim de bu sorundan var. Hem şarj olmuyor, hem acılmıyor, sarja takıyorum yeşil ışık da yanmıyor. Resetledim gine olmadı, yardım edecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Benim de bu sorundan var. Hem şarj olmuyor, hem acılmıyor, sarja takıyorum yeşil ışık da yanmıyor. Resetledim gine olmadı, yardım edecek var mı?
kunt@y Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #5 Hocam sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorunu ben de yazıyorum ama formların hiçbirinde cevap bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
KS KS SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 8 Nisan 2024 #6 kunt@y dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorunu bende yazıyorum ama formların hiçbirinde cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj oluyormuş fakat G HUB da arada yanlış gözüküyor G HUB'ı kapat aç yapınca gerçek şarj değerini görebiliyorum. Artı 0 Eksi
kunt@y dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorunu bende yazıyorum ama formların hiçbirinde cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj oluyormuş fakat G HUB da arada yanlış gözüküyor G HUB'ı kapat aç yapınca gerçek şarj değerini görebiliyorum.
kunt@y Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #7 Tamamdır hocam, ben de çözdüm. Kulaklığı kapattım ve yaklaşık 1 saatte hızlı şarj ile Full oldu. Teşekkür ederim, iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Tamamdır hocam, ben de çözdüm. Kulaklığı kapattım ve yaklaşık 1 saatte hızlı şarj ile Full oldu. Teşekkür ederim, iyi akşamlar.