Logitech G935 ve HyperX Cloud flight s

X-frost

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben daha çok şu üç model arasında kaldım:
Logitech G935 Wireless 7.1.
HyperX Cloud flight s.
HyperX Cloud mıx wıred Gaming.
Ben bilgisayar da telefonda ve tablette kullanmak için kablosuz kulaklık arıyorum. Bu 3'ün de takıldım. Daha çok telefonda ve tablette kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bahsetmem gerekirse:

1- HyperX Cloud mix bir oyuncu kulaklığı olmaya yakın değil ve ses kalitesi rezalet.

2- HyperX Cloud flight s modelinin ses kalitesi yeterli değil tek avantajı batarya dayanma süresi hatta deneyenler ses seviyesinin aşırı kısık olduğundan ve tizlerden şikayetçi.

3- Logitech G935 ise kaliteli olsa da High end bir kulaklık seviyesinde değil.

Size tavsiyem şu an benim de araştırmakta olduğum, HyperX Cloud orbit s bakmanız. Eğer Wireless sizin için tek tercih ise stellseries Arctis 7 veya SteelSeries Arctis Pro'dan başka seçeneğiniz yok.

Öncelikle bahsetmem gerekirse:

1- HyperX Cloud mix bir oyuncu kulaklığı olmaya yakın değil ve ses kalitesi rezalet.

2- HyperX Cloud flight s modelinin ses kalitesi yeterli değil tek avantajı batarya dayanma süresi hatta deneyenler ses seviyesinin aşırı kısık olduğundan ve tizlerden şikayetçi.

3- Logitech G935 ise kaliteli olsa da High end bir kulaklık seviyesinde değil.

Size tavsiyem şu an benim de araştırmakta olduğum, HyperX Cloud orbit s bakmanız. Eğer Wireless sizin için tek tercih ise stellseries Arctis 7 veya SteelSeries Arctis Pro'dan başka seçeneğiniz yok.
Hocam gördüğüm kadarıyla Arctis 7 kullanıyorsunuz,rica etsem deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

Hocam gördüğüm kadarıyla Arctis 7 kullanıyorsunuz,rica etsem deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

Yıllardır Arctis 7 kullanıyorum ve söylemek isterim ki wireless kulaklık arıyorsan Arctis Pro'dan sonra ki en iyi seçenek hala bu fakat kafa yapısı büyük olanlar için uygun değil ve kesinlikle rahat değil. Ses kalitesi kablolu kulaklığa göre kötü ve max ses seviyesi bana göre düşük. Gerçek ses kalitesi istiyorsanız kablolu kulaklık tercih edin fakat kablo istemiyorsanız Arctis 7 tek seçeneğiniz. Reddit forumlarınıza bakarsanız ayrıca Steelseries Arctis kulaklıklar hakkında en nefret edilen kulaklık başlığı var.

Söyle sıralıyım...

+ Uzun süreli kablosuz deneyim.
+ 7+1 Kalitesi ortalama üstünde.

- Kulak Pedleri.
- Boşta tiz sesi.
- Max ses seviyesi çok düşük.
- Kafa yapınıza göre rahat değil.

Not: Kulak pedleri aşırı kirleniyor ve bir süre sonra tiz sesi oluşuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı